VamiaStars 2020

Järjestämme keskiviikkona 5.2.2020 klo. 12 alkaen Vamian opiskelijoiden tähdittämän VamiaStars talent-kilpailun Hansa-kampuksella osoitteessa Ruutikellarintie 2.

Tapahtuma järjestetään oppilaitoksessamme nyt neljättä kertaa.

Tapahtuman tuottajina on tänä vuonna aikuispuolen merkonomi-opiskelijoita, jotka järjestävät tapahtuman osana tapahtumatuotannon opintojaan.

VamiaStarsista osallistujien on mahdollista jatkaa huhtikuussa Helsingissä pidettäviin SAKUstars-kilpailuihin, joka on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. SAKUstarsin teemana on tänä vuonna Dream Hard.

SAKUstarsin sanoin kilpailujen tavoitteena on ”kannustaa ammattiin opiskelevia kulttuuriharrastuksessa ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden tuoda esiin sellaista osaamista, joka ei oppilaitoksen arjessa välttämättä näy”. Tarkoitus on tarjota nuorille elämyksiä ja antaa mahdollisuus esiintymiskokemuksen kartuttamiseen.
Tapahtumalla on myös tärkeä rooli tukea koulun yhteisöllisyyttä. Tärkeintä ei ole kilpaileminen vaan osallistuminen!

VamiaStars -kilpailun säännöt.

Toivomme, että vastuuopettajat kertovat opiskelijoille sekä VamiaStarsista että SAKUstarsista ja kannustavat heitä osallistumaan tapahtumaan. Näin saataisiin vähintään yhtä upea kilpailu kuin edellisenä vuotena.

Koulun tapahtumasta löytyy lisätietoa Facebookista ja Instagramista tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen vamiastars@vamia.fi. SAKUstarsista löytyy tietoa osoitteesta https://sakustars.fi/2020/.

Tervetuloa mukaan katsomaan ja kannustamaan!

Terveisin: Lila Kontu, Riikka Alaluusua, Terhi Koskiniemi ja Olli Leppämäki

Fontin koko
Kontrasti