Search

VamiaStars 2020

På onsdagen 5.2.2020 arrangerar vi för Vamias studeranden en VamiaStars talangtävling på Hansa-kampus med adress Krutkällarvägen 2.

Evenemanget arrangeras på vår läroanstalt för fjärde gången.

Producenter för evenemanget i år är merkonomstuderanden på vuxen utbildningen som arrangerar evenemanget som en del av sina studier i programproduktion.

De som deltar i VamiaStars har möjlighet att även ta del i SakuStars tävlingen som ordnas i Helsingfors i april. Det är en nationell kulturtävling för alla yrkesstuderande. Temat för SakuStars i år är Dream Hard.

Enligt SakuStars är tävlingens mål att ”uppmuntra yrkestuderande  till kulturverksamhet och ge en möjlighet för studerandena att ta fram sådant kunnande som inte nödvändigtvis syns i vardagen på läroanstalten”. Meningen är att erbjuda ungdomar upplevelser och ge möjlighet att utöka erfarenheten med att uppträda inför publik.

Evenemanget har också en viktig roll i att stöda skolans gemenskap. Det viktigaste är inte att tävla, utan att delta!

Anmälningen är redan öppen och tiden för anmälningar är till 20.1.2020. Anmälning kan göras på adressen  http://bit.ly/vamiastars2020.

Vi önskar att de ansvariga lärarna berättar för eleverna om både VamiaStars och SAKUStars och uppmuntrar dem att delta i evenemanget. På det här sättet får vi en minst lika storslagen tävling och sagolika deltagare som föregående år.

Om skolans evenemang får man redan nu mer information på Facebook och Instagram eller så kan du skicka e-mail till adressen vamiastars@vamia.fi. Om SAKUstars hittar du information på adressen https://sakustars.fi/2020/.

Vi från  VamiaStars-teamet kommer också gärna och berättar mer om evenemanget.

Med vänlig hälsning:  Lila Kontu, Riikka Alaluusua, Terhi Koskiniemi och Olli Leppämäki

 

Välj karaktär på feedback
Godkända filtyper: jpg, png, webp, pdf, Max filstorlek: 1 MB.

Ge kontaktuppgifter

Namn(Obligatoriskt)

Användarvillkor(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.