Sök

Studiekort

Slice – Vamias digitala studiekort  

Som studerande vid Vamia har du rätt till ett avgiftsfritt digitalt Slice-studiekort. Den fungerar som ett officiellt bevis att du studerar vid Vamia och du kan använda den i matsalen. Om du har rätt att äta kommer måltiden att kvitteras dagligen med Slice-appen. Dessutom ger kortet omfattande tillgång till tusentals studieförmåner runt om i Finland.

Beroende på dina studier är studiekortet antingen blått eller grönt. Det blåa kortet berättigar till VR- och Matkahuolto-förmåner. Dessa förmånder kan inte fås med det gröna kortet. Grönt kort berättigar dig dock till alla andra studieförmåner i hela Finland.

Ibruktagande av Vamias studiekort:

Gå till adressen slice.fi/upload/vamia och ladda upp ditt foto för studiekortet. Kom ihåg att använda den epostadressen som du meddelat Vamia

Inom kort kommer aktiveringskoderna för Slice till din epost. Ifall du inte fått något meddelande, kolla skräpposten, och efter ett dygn kan du kontakta info@slice.fi

Ladda ner Slice-appen från din appbutik och logga in med kontouppgifter du fått via eposten. Kortet är klart!

Byta kortet till en annan telefon:

  • Om du byter telefon kan du återställa ditt ID på slice.fi/resetoi.
  • I formuläret anger du e-postadressen du angav till Slice. Efter ett tag får du en länk i din e-post, genom att klicka på vilken du snart får de nya applikationsaktiveringskoderna i din e-post.

Mer information: slice.fi

Välj karaktär på feedback
Godkända filtyper: jpg, png, webp, pdf, Max filstorlek: 1 MB.

Ge kontaktuppgifter

Namn(Obligatoriskt)

Användarvillkor(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.