Search

Opiskelijakortti

Slice – Vamian digitaalinen opiskelijakortti

Vamian opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Se toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Vamialla ja voit hyödyntää sitä ruokalassa. Mikäli sinulla on ruokailuoikeus, kuitataan ateriointi päivittäin Slice-appillä. Lisäksi kortti antaa laajan pääsyn tuhansiin opiskelijaetuihin halki Suomen.

Opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen joko sininen tai vihreä. Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin, joita vihreällä kortilla ei saa. Vihreä kortti oikeuttaa kuitenkin kaikkiin muihin opiskelijaetuihin halki Suomen.

Vamian opiskelijakortin käyttöönotto:

Siirry osoitteeseen slice.fi/upload/vamia ja lataa valokuvasi opiskelijakorttia varten. Muista käyttää Vamialle ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.

Saat hetken kuluttua sähköpostiisi Slicen aktivointitunnukset. Mikäli viestiä ei tule, tarkista myös roskapostisi ja ota vuorokauden kuluttua yhteyttä info@slice.fi ongelman ratkaisemiseksi.

Lataa Slice.fi-sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. Kortti on valmis!

Kortin vaihtaminen toiseen puhelimeen:

  • Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi.
  • Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat pian sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: slice.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.