Search

Vamian AMT-hallin harjannostajaiset

Vamian Sampo-kampuksella vietettiin uuden ATM-hallirakennuksen harjannostajaisia. Hallin rakentaminen aloitettiin keväällä 2022 ja sen odotetaan valmistuvan loppuvuodesta 2023. Uusi halli tarjoaa Vamialle laajemmat mahdollisuudet kehittää ja parantaa oppimisympäristöjä ajoneuvo-, talonrakennus- ja maarakennusaloilla.

Harjakaisia juhlistamaan tullut Vamian Energiapalveluiden koulutuspäällikkö Seppo Uusitalo näyttää tyytyväiseltä ja myöntää, että halli näyttää jo nyt hyvältä. Uuden hallin myötä Vamian opiskelijoilla tulee olemaan pääsy ajanmukaisiin ja monipuolisiin oppimisympäristöihin. Halli tarjoaa uusia tiloja ja varusteita eri koulutusaloille.

– Kun on päässyt katselemaan hallia voi sanoa, että kyllä meidän pelikenttä paranee huomattavasti. Nyt päästään toteuttamaan koulutuksia niin kuin aikanaan on suunniteltukin, iloitsee Uusitalo.

Vamian talonrakennus- ja maarakennusalan opiskelijat ovat opiskelleet väistötiloissa viimeisen kahdeksan vuoden ajan. Tämä uusi halli on merkittävä virstanpylväs Vamian historiassa ja tarjoaa opiskelijoille erinomaiset puitteet oppia ja menestyä.

Rehtori Åsa Stenbacka on iloinen niin henkilökunnan kuin opiskelijoidenkin puolesta, kun Vamialle saadaan uudet oppimisympäristöt ajoneuvo-, talonrakennus- ja maarakennuskoulutuksia varten.

– Olen ikionnellinen, koska tätä on niin hartaasti odotettu. On hienoa, että Vaasan kaupunki on satsannut ammatilliseen koulutukseen. Todellinen ilon päivä, toteaa Stenbacka

Vamia haluaa jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia tahoja, jotka ovat osallistuneet hallin rakentamiseen ja tukeneet projektia sen eri vaiheissa.

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.