Search

Vamialta kolme NYT-yritystä Uskalla yrittää -finaaliin

Kaikki palkitut NYT-yrittäjät lavalla semifinaalissa

Keskiviikkona 21.2. Vaasan Rewell-kauppakeskuksessa järjestettiin Uskalla yrittää -semifinaali. Tapahtumaan osallistui 88 nuorten perustamaa NYT-yritystä Pohjanmaan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan aluelta. Yritysmaailman asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsi kilpailuun osallistuneiden joukosta 12 yritystä, joiden tie jatkuu finaaliin huhtikuussa Helsingissä.

Vamialta oli mukana hieno edustus merkonomi- ja media-alan opiskelijoiden NYT-yrityksiä, joista kolme etenevät Uskalla Yrittää -finaaliin!

Palkinnot kolmelle NYT-yritykselle Vamialta

Aurora NYT: Paras NYT-yritys – toinen aste
Liikeidea: Päiväkirja pohdintaa ja reflektointia varten. Kirja sisältää täytettäviä sivuja sekä ihmisten tarinoita ja kokemuksia.

Yrityksen ovat perustaneet ruotsinkielisen media-alan opiskelijat Cornelia Corriveau, Olivia Antell ja Julina Hoxell sekä ruotsinkielisen merkonomikoulutuksen opiskelija Jomar Ståhl.

Tuomariston palkintoperusteet: Keskittyy nuoriin ja nuoriin aikuisiin sekä asiakaskunnan kasvattamiseen. Valmis tuote, tavoite, visio ja ajatus. Innovatiivinen, uusi konsepti tässä ikäluokassa.

Amorcito NYT: Paras messupiste – toinen aste
Liikeidea: Suunnittelemme omat postikorttimme digitaalisten työkalujen avulla. Postikortteja myydään eri kausien ja tyylien mukaan.

Yrityksen ovat perustaneet ruotsinkielisen media-alan opiskelijat Pakjira Björkqvist ja Thao Bang.

Tuomariston palkintoperusteet: Viimeistä yksityiskohtaa myöten suunniteltu messupiste. Kokonaisuus, jonka ytimessä käsintehty tuote. Yksinkertaisesti täydellistä.

Vastuullisin yritys: Reborn NYT
Liikeidea: Uudelleenkäyttää ja tuunata vanhoja tavaroita uusiokäyttöön.

Yrityksen ovat perustaneet suomenkielisestä merkonomikoulutuksesta Sari Riihioja ja mediapalvelujen toteuttajan koulutuksesta Altsu Kannelmaa.

Tuomariston palkintoperusteet: Kierrätys, keräävät poisheitetyt roskat/ käytetyt tuotteet ja fiksaavat ne uuteen käyttöön, vastuullisuus, ja tekevät esitteitä suomi, ruotsi, englanti ja thai.

Suuret onnittelut finaalipaikoista! Uskalla Yrittää -finaali järjestetään Helsingissä 24.-25.4.2024.

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.