Search

Uusi koulutus: Pätevöittämisopinnot lastenhoitajan työtehtäviin

Lastenhoitaja musisoi lasten kanssa päiväkodissa.

VAMMAISTYÖN LÄHIHOITAJASTA VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAKSI

SUORITA LASTENHOITAJAN PÄTEVYYS!

Kenelle

Koulutus sopii vammaistyön osaamisalasta valmistuneille lähihoitajille, jotka haluavat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyyden (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018§3). 

Jos olet jonkun muun osaamisalan suorittanut valmis lähihoitaja ja haluat suorittaa lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala opinnot (ilta, monimuoto), voit hakea koulukseen tästä  osaamisala opinnot

Opiskelumuoto

Koulutus toteutetaan joustavasti monimuoto-opetuksena ilta-aikana, siten että työssäkäyntimahdollisuus säilyy. Tutkinnon osan ammatillinen osaaminen osoitetaan näytössä työpaikalla. Opintojen ajaksi voidaan solmia koulutussopimus, ellet työskentele vielä päiväkodissa.

Koulutuksessa suoritetaan tutkinnon osa Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen (40 osp). Voit tutustua tutkinnon osan sisältöön tarkemmin Opintopolku

Ajankohta

Koulutus toteutuu yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaan ajanjaksolla 12.8-20.12.2024

Koulutus on ilmainen.

Lisätietoa koulutuksesta

Lehtori Johanna Ilvesoksa

johanna.ilvesoksa@vamia.fi

+358408292552

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Työ- ja elinkeinoministeriö.

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.