Sök

Ut i världen via Vamia!

Som studerande vid Vamia har du möjligheten att skaffa dej internationell erfarenhet både utomlands och i Finland. Du kan tex avlägga en del av dina studier eller inlärning i arbete vid utländska skolor och inlärningsplatser eller genom att delta i en mängd olika aktiviteter och evenemang här i Vasa. Du kan själv söka en arbetsplats eller välja någon av våra samarbetspartners i 18 olika länder. Alla utbildningsprogram inom Vamia erbjuder möjligheten till utlandsutbyte och internationell erfarenhet.

Vamias utlands stipendium täcker i regel resorna, boende och levandskostnader. Du får coaching före resan och vi ger dig handledning och stöd under hela utlandsvistelsen.
Utlandsutbyte förlänger inte dina studier men ger dej nya kontakter och vänner utomlands, språkkunskaper, kulturkännedom och värdefulla meriter för framtida jobb.

Från Vamia åker ca hundra studerande på utlandspraktik varje år under 2 veckor till 3 månader. Vi har samarbetspartners i 18 länder runt om i Europa, i Afrika och i Asien.

Kom med och upptäck världen tillsammans med Vamia!

Ladda ner blankett för ansökan om utlandspraktik här

Välj karaktär på feedback
Godkända filtyper: jpg, png, webp, pdf, Max filstorlek: 1 MB.

Ge kontaktuppgifter

Namn(Obligatoriskt)

Användarvillkor(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.