Sök

Ab Engman Services Oy

 

Ab Engman Services Oy:s  hemsida välkommnar med följande text;” Administrativa tjänster, Byggnadsarbeten, Elinstallationer, Fastighetsskötsel, Jordbyggnad, Projektledning och koordinering & Uthyrning – En adress, många möjligheter!
Välkommen till Engman Services hemsida!

Engman Services är ett familjeföretag som grundats år 2000, som verkställande direktör fungerar Ella Engman och som styrelsens ordförande Jan Engman, familjens två söner arbetar också i företaget. Företaget verkar främst inom byggnadsbranschen och antalet fastanställda är ca 18-20 arbetstagare. Företagets strategi är att garantera ett högkvalitativt arbete genom att alltid ge ett gott intryck och hålla arbetsplatsen ren och snygg. Det betyder också  och utföra arbetet i enlighet med kundernas önskemål och krav. En del av strategin är också att skapa goda arbetsrelationer och gott samarbete mellan de anställda. För den ekonomiska delen har man i strategin valt att upprätthålla den högsta ratingnivån av kreditvärdighet.

 

SAMARBETET MED VAMIA

Samarbetet med Vamia började förrän Vamia fanns, företaget har anställt och utbildat arbetstagare via läroavtal redan från 2008, när den första studerande började avlägga grundexamen inom elbranschen. Följande i tur var merkonomstudier, alltså en person som började avlägga grundexamen inom administration och handel, som nästan genast efter avlagd examen fortsatte på läroavtalsutbildning genom att avlägga yrkesexamen i ekonomiförvaltning. För tillfället fortsätter samarbetet med Vamia och i företaget studeras det till merkonom och jordschacktningsmaskinförare.

 

VARFÖR UTBILDA SIN PERSONAL

Kunniga arbetstagare är en självklarhet för företaget, eftersom en som avlagt examen kan bevisligen utföra de till yrket hörande arbetena. Utöver detta måste en del av arbetstagarna ha “kort av alla de slag”. Företagets arbetstagare har avlagt bla följande “kort”; ADR-körtillstånd, Första hjälp 1, Personlyft-, Spänningsarbeten-, SFS6002-Sätky-, Elsäkerhetsarbeten-, Vägskydd 1-, Truck-, Heta arbeten-, Arbetssäkerhets- och kort för Vattenarbetent. Dessutom har jordschaktarna Grundläggande yrkeskompetens inom transportbranschen.

 

Välj karaktär på feedback
Godkända filtyper: jpg, png, webp, pdf, Max filstorlek: 1 MB.

Ge kontaktuppgifter

Namn(Obligatoriskt)

Användarvillkor(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.