Opiskelijakortti

Slice – Vamian digitaalinen opiskelijakortti

Vamian opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Se toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Vamialla ja voit hyödyntää sitä ruokalassa. Mikäli sinulla on ruokailuoikeus, kuitataan ateriointi päivittäin Slice-appillä. Lisäksi kortti antaa laajan pääsyn tuhansiin opiskelijaetuihin halki Suomen.

Opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen joko sininen tai vihreä. Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin, joita vihreällä kortilla ei saa. Vihreä kortti oikeuttaa kuitenkin kaikkiin muihin opiskelijaetuihin halki Suomen.

Vamian opiskelijakortin käyttöönotto:

  1. Siirry osoitteeseen slice.fi/upload/vamia ja lataa valokuvasi opiskelijakorttia varten. Muista käyttää Vamialle ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
  2. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi Slicen aktivointitunnukset. Mikäli viestiä ei tule, tarkista myös roskapostisi ja ota vuorokauden kuluttua yhteyttä info@slice.fi ongelman ratkaisemiseksi.
  3. Lataa Slice.fi-sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. Kortti on valmis!

 

Kortin vaihtaminen toiseen puhelimeen:

  • Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi.
  • Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat pian sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: slice.fi