Search

Kaupan alan työntekijä

Kaupan ala tarvitsee työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin. Kaupan alalle suuntaava koulutus antaa valmiuksia alan töihin. Saat osaamista asiakaspalveluun, myyntiin, logistiikkaan ja alan muihin työtehtäviin. Koulutuksessa painotetaan käytännön tehtäviä. Työpaikkasi voi olla esim. lähikauppa, market, kioski tai vaikka liikennemyymälä. Työtehtävät voivat olla asiakaspalvelua, tavaran vastaanottoa, hyllytystä, varastotyötä, kassatyötä tai myyntiä.

Koulutusaika

Koulutus kestää keskimäärin 4 – 12 kuukautta henkilökohtaisesta suunnitelmasta riippuen. Voit tulla suorittamaan 1- 4 tutkinnon osaa. Kukin tutkinnon osa sisältää infon ja mahdollisen tietopuolisen opetuksen sekä työelämässä tapahtuvan jakson. Seuraava aloitus on 12.8.2024. 

 

Hakuaika

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksen milloin tahansa. Koulutuksen voi aloittaa opinto-ohjaajan / opettajan kanssa laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. 

Koulutuksen kuvaus

 

Koulutus sisältää 1- 4 tutkinnon osaa sen mukaisesti miten sinun henkilökohtaiset tavoitteesi asetetaan. Osiin sisältyy mahdollista tietopuolista oppimista, tehtäviä sekä työelämäjakso, jonka pituus on noin 2-3 kk / suoritettava tutkinnon osa. Se voidaan toteuttaa joko koulutussopimuksella harjoittelupaikassa tai omalla työpaikalla esim. oppisopimuksena. 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Tutkinnossa edellytyksenä on suomen kielen taso A2.2.

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka, puh 0400 399 236

sirpa.timmerbacka@vamia.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.