Työnantajalle

Haluatteko kehittää henkilökunnan kielitaitoa ja kansainvälistä osaamista?

Ottamalla vastaan kansainvälisiä harjoittelijoita voitte kehittää henkilökunnan ja organisaationne kielitaitoa ja kansainvälistä osaamista. Vamia hoitaa kaikki käytännön järjestelyt ulkomaisten partnereidensa kanssa ja opiskelijan matkat ja ylläpito maksetaan. Me hoidamme asumisen, perehdytyksen ja vapaa-ajan ohjelman opiskelijoiden tullessa Vaasaan. Vaihtoon tulevat opiskelijat, jotka ovat valikoituneita ja motivoituneita, saavat myös ohjausta Vamiasta. Yrityksellenne tämä ei maksa mitään. Opiskelija tarvitsee vain teidän ohjaustanne työpaikalla.

Oletteko kiinnostuneita olemaan mukana kansainvälisessä hankkeessa tai lähettämään henkilökuntaanne ulkomaille hankkimaan uusia ideoita, kokemuksia ja osaamista?

Työelämällä on mahdollisuus osallistua ja olla aktiivisia Vamian kansainvälisyyshankkeissa. Työelämän edustajana voitte esimerkiksi lähettää työntekijöitä mukaan kansainvälisille tutustumismatkoille yhdessä oppilaitoksen henkilökunnan kanssa. Vamialla on paljon kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, jotka järjestävät työntekijöillenne ja henkilökunnallemme mielenkiintoista ohjelmaa ja vierailuja ulkomaisiin oppilaitoksiin ja yrityksiin. Matkat kustannetaan Eramus+ tai Opetushallituksen hankerahoilla kattaen pääsääntöisesti matkat ja asumisen. Teidän maksettavaksenne jää työntekijän palkka ja päivärahat.

Mahdollisuus suorittaa kansainvälisiä opintoja ulkomaisessa yrityksessä

Jos olette kiinnostuneita lähettämään joitakin henkilökunnastanne ulkomaille työharjoitteluun, voimme tarjota heille mahdollisuuden suorittaa 15 osaamispisteen tutkinnon osan ”Alan työtehtävissä toimiminen ulkomailla”. Vamia järjestää silloin ulkomaisten partnereiden kanssa harjoittelupaikan ulkomailta toivomustenne mukaan ja auttaa matkojen ja asumisen järjestelyissä. Valmennamme lähtijät ennen lähtöä ja annamme heille ohjausta vaihdon aikana. Vaihto kustannetaan Erasmus+ apurahalla, joka kattaa matkat, asumisen ja osan elinkustannuksista. Työnantaja maksaa palkan.

Jos olette kiinnostuneita, niin ottakaa yhteyttä!

Kansainvälisyyspäällikkö

Katarina Sandbacka

puh: 040 7117070

etunimi.sukunimi@vamia.fi