Search

Mediapalvelujen toteuttaja

Ammattikuvaus

Mediapalvelujen toteuttajana työskentelet esimerkiksi painotaloissa, media- ja mainostoimistoissa, mediayrityksissä tai yritysten mediaosastoilla. Muita mielenkiintoisia työpaikkoja voi löytyä koti- ja ulkomaisista radio- ja TV-yhtiöistä sekä valokuvausliikkeistä. Voit toimia myös yrittäjänä.

Mediapalvelujen toteuttajana osaat osaat hoitaa mediasuunnittelua ja tuottaa graafisia tuotteita ja multimediaa. Tiedät, miten ideat muuttuvat valmiiksi tuotteiksi. Mediatuntemus, sanoman muotoilu ja erilaisten ilmiöiden dokumentointi ovat luonteva osa osaamistasi. Opinnoissasi syvennyt valokuvaukseen, kuvankäsittelyyn, graafiseen tuotantoon, webbisivujen suunnitteluun ja tuotantoon, multimediaan, videotuotantoon ja editointiin.

Opintojen sisältö

Opinnot koostuvat ammatillisista ja yhteisistä opinnoista. Media-alan perustutkinto-opiskelijana suoritat audiovisuaalisen tuotannon, graafisen tuotannon, video- ja elokuvatuotannon, valokuvauspalveluiden ja uusmediatuotannon kokonaisuudet.

Opinnot kestävät n. 2-3 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Aiempien opintojesi perusteella voit anoa osaamisen tunnustamista, jolloin opintoaikasi lyhenee. 

Lisätietoja tutkinnon perusteista

Hakeutuminen koulutukseen

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.