Search

Kosmetologi

Ammattikuvaus

Kosmetologin työssä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja markkinoimaan asiakkaalle kasvojen, vartalon, jalkojen ja käsien hoitoja sekä ehostusta. Hoidat ihmistä päästä varpaisiin ja näin ennaltaehkäiset erilaisia sairauksia ja kosmeettisia haittoja. Työ vaatii siisteyttä, luotettavuutta ja kykyä tulla toimeen kaikenlaisten ja -ikäisten ihmisten kanssa. Ihoallergiset oireet ja ärsytysihottumat ovat kuitenkin merkkejä alalle soveltumattomuudesta.

Kauneudenhoitoalan perustutkinto antaa sinulle valmiudet toimia itsenäisenä kauneudenhoitoalan ammatin- tai liikkeenharjoittajana, toisen palveluksessa alan yrityksissä ja hoitolaitoksissa tai monialaisissa kauneudenhoidon yhteisyrityksissä. Mikäli myynti ja markkinointi kiinnostavat, sinulla on mahdollisuus tehdä myös mm. tuote-esittelijän, kosmetiikkamyyjän tai kouluttajan töitä maahantuojien ja kosmetiikkatehtaiden palveluksessa.

Opintojen sisältö

Opinnot koostuvat ammatillisista ja yhteisistä opinnoista. Tutkinnon ammatilliset opinnot muodostuvat ammatillisista opintokokonaisuuksista, joiden pääpaino on ihonhoidossa. Pakollisina tutkinnon osina opiskellaan käsi- ja jalkahoitopalvelut, kasvohoitopalvelut sekä myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla. Näiden lisäksi suoritat myös valinnaisia tutkinnon osia.

Oppilaitoksen omassa kauneussalongissa, Studio Parcos:ssa, pääset tekemään asiakaspalvelutyötä koko opintojen ajan.

Lisätietoa tutkinnosta

Hakeutuminen koulutukseen

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.