Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, kokki

Rasmus Häggback

Miksi hait Vamiaan yhteishaussa? Mitä opiskelet?

Olen vaasalainen ja halusin opiskella Vaasassa. Kokkikoulutus kiinnosti ja Vamiassa se oli tarjolla. Vamia oli minulle ainoa vaihtoehto ja onneksi pääsin kouluun. Opiskelen siis Ravintola- ja cateringalan perustutkintoa.

Miten opiskelut ovat sujuneet? Mikä on ollut parasta opiskelussa?

Opiskelen Vamiassa toista vuotta. Opinnot on sujuneet hyvin ja ovat vastanneet odotuksia. Parasta on ollut se, että olen oppinut ruoanlaittoa ja luokkakaverit ovat mukavia. Olen mukana urheilupainotuksessa, ja olen voinut yhdistää jalkapallon ja opiskelun.

Millaisia suunnitelmia kesäksi?

Viime kesänä olin töissä VamiaWheels-vaunussa Vaasan torilla ja myimme siellä mm. itse valmistamiamme vohveleita. Kova haku on päällä, että löydän tänä kesänäkin kesätyöpaikan ja mielellään omalta alalta.