Search

Yrittäjyys

Vamia tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille. Opinnot sopivat niin oman yrityksen aloittamisesta kiinnostuneille kuin henkilölle, joka on kiinnostunut oppimaan lisää yrittäjyydestä ja harjoittamaan yrityksellisiä ominaisuuksia, joita tarvitaan työelämässä.

Vamian perustutkintoopiskelijat lukevat ainakin 1 opintopisteen verran yrittäjyyttä. Sen lisäksi tarjoamme monia mahdollisuuksia syventyä yrittäjyyteen niin teorian kuin harjoittelun kautta. Alla esimerkkejä koulutustarjonnastamme:

  • NY (Nuori Yrittäjyys) Vuosi yrittäjänä -ohjelma, jossa opiskelijat aloittavat oman yrityksen lukuvuoden aikana. Ohjelman aikana järjestetään useita tapahtumia.
  • NY 6 h leiri, inspiraatiopäivä, jonka NY-yritys järjestää yhdessä opettajan kanssa. Kohderyhmänä on oppilaat, jotka ovat juuri aloittaneet opintonsa.
  • Yrityksessä toimiminen osion suorittaminen 15 op ja Yritystoiminnan suunnittelu 15 op. Molemmat osat voi joko kokonaan tai osittain suorittaa omassa NY-yrityksessä.
  • Osallistuminen Taitaja suomenmestaruuskisoihin Yrittäjyyslajin ammattitaito-osioon.
  • Yrittäjän ammattitutkinto

Osa Vamian opiskelijoista on aloittanut oman NY-yrityksen, joita he ovat menestyksekkäästi johtaneet lukuvuoden aikana. Tämän ohjelman kautta voit käytännössä kokeilla siipiäsi yrittäjänä ja testata ideoitasi. Monet nuorista ovat lukuvuoden jälkeenkin jatkaneet toimintaansa ja rekisteröityneet oikeaksi yritykseksi.

Lisätietoa Nuori Yrittäjyys toiminnasta Vamialta:

NY vuosi yrittäjänä

Opettaja Carola Holmlund, puh: 040 145 7453, carola.holmlund@vamia.fi

Lisätietoa Yrittäjän ammattitutkinnosta:

Yrittäjän ammattitutkinto

Opettaja Päivi Ikävalko-Kivihaka, puh: 040 706 6156

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.