Search

Hius- ja kauneusalan perustutkinto, parturi

Minna Ala-Penttilä

Miksi hait Vamiaan yhteishaussa? Mitä opiskelet?

Opiskelen kolmatta vuotta parturiksi. Opiskeluvalinta on ollut minulle selvä jo vuosia, koska parturin ammatti on ollut haaveenani jo lapsesta saakka.

Miten opiskelut ovat sujuneet? Mikä on ollut parasta opiskelussa?

Opiskelut ovat vain vahvistaneet ajatustani siitä, että olen oikeassa ammatissa. Parturin ammatti ei ole pelkkää hiusten leikkaamista, vaan siihen liittyy paljon muutakin, kuten hiustenleikkausten suunnittelua, asiakaspalvelua ja aikataulutuksia. Opiskeluaikana olen saanut tehdä käytännön harjoittelua ja vahvistaa osaamista osallistumalla esim. alan kilpailuihin. Olin mukana viime vuonna Taitaja-kisoissa ja tänäkin vuonna olen mukana Taitaja-kisan finaalissa. (Toimittajan huomautus: viime vuonna Minna sai Taitaja-kisassa hopeaa. Mitähän on luvassa tänä vuonna toukokuun finaalissa…)

Millaisia suunnitelmia kesäksi?

Haen oman alan töitä ja tarkoituksena on erityisesti vahvistaa osaamistani kampaajan tehtävissä. Suunnitelmissa on tehdä töitä pari vuotta ja mahdollisesti hakea lisäoppia kauneudenhoidosta Vamiasta. Tulevaisuudessa minua kiinnostavat estenomin opinnot ja opettajakorkeakoulu.

 

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.