Search

Parasta johtamista – Bästa ledarskap, Länsi

Hankeaika
12.12.2018-30.6.2021
Rahoittaja
Opetushallitus
Budjetti
Hankkeen vaihe
Hankkeen verkkosivut

VERKOSTO: Hanketta koordinoi Tampereen kaupunki, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu.

Kumppaniverkosto: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Optima samkommun, Peimarin koulutuskuntayhtymä Livia, Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedu, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu, Suomen yrittäjäopisto, Vaasan kaupunki Vamia ja Yrkesakademin i Österbotten.

Hanke kuuluu verkostoon, jota koordinoi Helsingin kaupunki, Puhu johdolle 0.3 -hanke.

TAVOITE: Osaamisperusteisuuden asiakkuuksien ja kumppanuuksien johtaminen Qkult analyysien jatkotyöstäminen, toimenpiteiden suunnittelu, osaamisperusteisuuden johtamiseen. Asiakkuuksien, kumppanuuksien selvittäminen hoitaminen ja ylläpitäminen. Opiskelija kumppanuuksien johtaminen, opiskelijan osallistaminen erilaiset asiakkuukisen näkökulmasta. Tiedolla johtaminen, miten hyödynnetään eri lähteistä tulevaa tietoa. Keskeisten mittareiden määrittäminen tiedolla johtamisen palvelemiseksi.

HANKKEESSA: Asiakaslähtöisen toimintakulttuurin uudistaminen ja pysyviin toimintamalleihin ja -rakenteisiin siirtyminen vaativat koulutuksen järjestäjien johdolta muutosjohtamista, johtamiskyvykkyyttä ja toiminnan vaatimien kyvykkyyksien tunnistamista ja kasvattamista.

Kehittämistyön tavoitteena on uudistaa ammatillisen koulutuksen järjestäjien osaamisperusteisuuden, asiakkuuksien ja kumppanuuksien, tiedolla johtamisen sekä opiskelijakumppanuuksien johtamista ja johtamiskulttuuria.

Tulokset ovat osa koulutuksenjärjestäjän omaa toimintaa, toimenpiteet kohdennetaan ammatillisen koulutuksen järjestäjien johdon kaikille tasoille siten, että johtoa sparrataan ja tuetaan toimintatapojen uudistamisessa. Uudesta johtamiskulttuurista sekä toimintamalleista viestitään avoimesti hankkeen alusta alkaen kaikille koulutuksenjärjestäjille.

Kansallisia toimintamalleja kehitetään alueellisissa verkostoissa ja teemaryhmissä sekä verkostohankkeiden välisessä yhteisyössä. Toimenpiteissä korostetaan yhteiskehittämistä, yhdessä tekemistä, vertaisoppimista, sparrausta ja benchlearningia.

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.