Search

CORE, Cooking for the future

Hankeaika
28.12.2018 — 27.12.2020
Rahoittaja
Erasmus+ KA3 (European Commission)
Budjetti
Hankkeen vaihe
Hankkeen verkkosivut

KOHDERYHMÄ: VET opiskelijat ja opetajat kuin myös organisaation edustajat ravintola ja catering osastolta

PARTNERIT:

Coordination: Omnia, Finland

Partners: Vamia (Finland), Ikaslan Gipuzkoa (Spain), Institute of Technology Tralee ITT (Ireland), Tartu Vocational College TKHK (Estonia)

HANKEKUVAUS: CORE-hankkeessa keskitytään parantamaan olemassa olevia tutkintoja tunnistamalla ne kumppanimaissa, parantamalla niitä ja vastaamalla uuteen yhteiseen opetussuunnitelmaan. Hankkeen painopistealueita ovat taitojen ja osaamisen näkyvyyden ja vertailukelpoisuuden parantaminen eri Euroopan maiden välillä.

Samalla hanke parantaa koulutuksen laatua vahvalla työperusteisella osalla, joka myös avaa avoimen koulutuksen resurssien oppimisen ja virtuaaliset kansainväliset yhteydet kokin pätevyyteen. Tavoitteena on parantaa opiskelijoiden kansainvälistä osaamista ja kielitaitoa. Samanaikaisesti koko eurooppalainen ravintola-ala hyötyy hankkeen tuloksista, kun ammattimaisen kokin osaaminen ja osaaminen tunnistetaan, kuvataan ja toteutetaan Euroopan tasolla.

Hanke keskittyy uuden virtuaalisen 360 °: n verkkosivun pilot-version kehittämiseen, jossa on kokin osaaminen ja jossa kaikki opinto-ohjelmat / erikoisalat avataan. Oppimistulokset tehdään mahdollisimman läpinäkyviksi käyttämällä OER-menetelmää (esim. Avointa merkkiä) ammattiin tarvittavien taitojen osalta

Kansainvälisyyspäällikkö
Sandbacka Katarina
040 711 7070
  • Hallinto
Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.