Search

Aktiivisuus tuo energiaa 4

Hankeaika
1.8.2020 – 30.6.2021
Rahoittaja
Aluehallintovirasto, Opetus- ja kulttuuritoimi
Budjetti
Hankkeen vaihe
Päättynyt
Hankkeen verkkosivut

TOTEUTTAJA: Koordinoija Vamia. Kumppanina Vasa Gymnasium.

TAVOITE:

Aktiivisuus tuo energiaa4! Aktivitet ger energi4! -hankkeen tavoitteena on Liikkuva opiskelu -toiminnan toteuttaminen ammatillisessa koulutuksessa. Käynnissä oleva hanke oppilaitoksessa on neljäs perättäinen, ja jatkaa sekä syventää aiempien Aktiivisuus tuo energiaa hankkeiden linjaa.

Hankkeessa juurrutetaan oppilaitokseen aktiivista toimintamallia, vahvistetaan osallisuutta ja terveydestä huolehtimista tarjoamalla muun muassa opiskelijoille henkilökohtaista ohjausta liikkumiseen, sekä luomalla aktiivisuutta mahdollistavia paikkoja ja välineitä.

  1. Tavoitteena on luoda malli toiminnalle, jossa entistä paremmin huomioidaan opiskelijoiden henkilökohtaisia tarpeita hyvinvointiin ja liikuntaan liittyen, niin että ne vastaisivat tuleviin työelämän asettamiin vaatimuksiin.
  2. Tavoitteena on tarjota opiskelijoille henkilökohtaista ohjausta omaehtoisen aktiivisuuden lisäämiseksi PT-toiminnan ja fysioterapeutin ohjauspalvelujen avulla.
  3. Tavoitteena tehdä aktiivisuudesta oppilaitoksen jokapäiväinen arjentasoinen toimintamalli, jonka säännölliseen toteuttamiseen valjastetaan koko henkilökunta.
  4. Tavoitteena on edelleen vahvistaa opiskelijoiden osallisuutta ja omasta terveydestä huolehtimista ja opiskelijoiden ja henkilökunnan välistä tasa-arvoa yhteisöllisyyttä ja me-henkeä.
Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.