Search

Ab Engman Services Oy ja oppisopimuskoulutus

Engman Services Oy:n kotisivu toivottaa tervetulleeksi seuraavalla tekstillä: ”Hallinnolliset palvelut, Kiinteistöhuolto, Maarakennukset, Projektihallinta ja koordinointi, Rakennustyöt, Sähköasennukset & Vuokraus – Yksi osoite, paljon  mahdollisuuksia!  Tervetuloa Engman Services – yhtiön kotisivuille!”

Engman Services Oy on vuonna 2000 perustettu perheyritys, jonka toimitusjohtajana toimii Ella Engman ja hallituksen puheenjohtajana Jan Engman, perheen kaksi poikaa työskentelevät myös yrityksessä. Yritys toimii ensisijaisesti rakennusalalla ja vakituisia työntekijöitä on noin 18-20. Yrityksen strategiana on varmistaa palvelujen korkea laatu, joka tapahtuu tekemällä hyvän vaikutuksen jokaisessa työkohteessa pitämällä työpaikka puhtaana ja siistinä. Se tarkoitta myös, että he suorittavat työt ajoissa ja asiakkaiden toivomusten ja vaatimusten mukaisesti. Osana strategiaa on myös luoda hyvät työskentelyolosuhteet ja ylläpitää hyvä työilmapiiri henkilöstön keskuudessa. Talouden kannalta korkeimman luottokelpoisuusluokan säilyttäminen on kirjattu strategiaan.

YHTEISTYÖ VAMIAN KANSSA

Yhteistyö Vamian kanssa alkoi ennen kuin Vamia oli olemassa, eli yritys on palkannut ja kouluttanut työntekijöitä oppisopimuksella jo vuodesta 2008, jolloin ensimmäinen oppisopimusopiskelija aloitti sähköalan perustutkinnon suorittamisen. Tämän jälkeen vuorossa oli merkonomiopinnot eli liiketalouden perustutkintoa suorittava opiskelija, joka melkein heti valmistuttuaan jatkoi oppisopimusopiskelua ja suoritti taloushallinnon ammattitutkinnon. Tällä hetkellä yhteistyö Vamian kanssa jatkuu ja yrityksessä opiskellaan sekä merkonomiksi että maarakennuskoneenkuljettajaksi.

MIKSI KOULUTTAA HENKILÖSTÖÄ

Osaavat työntekijät ovat yritykselle itsestään selvä asia, koska tutkinnon suorittanut osaa todistetusti tehdä ammattiin liittyvät työt. Tämän lisäksi osalla työntekijöillä pitää olla “kortteja joka lähtöön”. Yrityksen työntekijät ovat suorittaneet mm seuraavia “kortteja”; ADR-ajolupa, Ensiapu 1, Henkilönostin-, Jännitetyö-, SFS6002-Sätky-, Sähkötyöturvallisuus-, Tieturva 1-, Trukki-, Tulityö-, Työturvallisuus- ja Vesityökortit. Tämän lisäksi maarakentajilla on Kuljetusalan perustason ammattipätevyys.

 

Tiesitkö, että oppisopimus

  • on maksutonta koulutusta
  • voi kestää kuukaudesta neljään vuoteen
  • perustuu työsopimukseen
  • edellyttää keskimäärin 25 työtuntia viikossa
  • voi alkaa koska vaan
Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.