Search

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Tietoturva kaksivaiheisella tunnistautumisella ja Microsoft Authenticatorilla

Tietoturvan merkitys kasvaa jatkuvasti digitalisoituvassa maailmassa. Jotta voimme varmistaa järjestelmiemme ja tietojemme suojan, on Vaasan kaupunki ottanut käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) kaikissa koulumme järjestelmissä. Tämä koskee sekä henkilökuntaa että opiskelijoita. Tämä lisäturvatoimi auttaa erittäin tehokkaasti suojautumaan tilivarkauksilta ja muilta tietoturvauhkilta.

Mikä on kaksivaiheinen tunnistautuminen?

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tarkoittaa, että kirjautuessasi järjestelmiin tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi toisen, erillisen tunnistautumiskeinon, kuten mobiilisovelluksen tai tekstiviestikoodin. Tämä tekee tilille pääsystä huomattavasti vaikeampaa ulkopuolisille.

Microsoft Authenticator

Vaasan kaupunki edellyttää kaksivaiheiseen tunnistautumiseen Microsoft Authenticator -sovellusta, joka tarjoaa helpon ja turvallisen tavan varmentaa henkilöllisyytesi. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, ja sen käyttö on yksinkertaista: kirjautuessasi tilillesi, saat puhelimeesi ilmoituksen, jonka hyväksymällä pääset sisään. Liitteenä ohjeet sen asentamiseen. Lue ne huolella.

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.