Sök

CORE, Cooking for the future

Projekttid
28.12.2018 — 27.12.2020
Finansiär
Erasmus+ KA3 (European Commission)
Budget
Projektstadiet
Projektets webbsida

MÅLGRUPP: De primära målgrupperna är studeranden och lärare I VET samt företagsrepresentanter for restaurang – och catering sektorn.

PARTNERS:

Koordination: Omnia, Finland

Partners: Vamia (Finland), Ikaslan Gipuzkoa (Spain), Institute of Technology Tralee ITT (Ireland), Tartu Vocational College TKHK (Estonia)

PROJEKTETS FACEBOOK SIDA: https://www.facebook.com/Cookingforthefuture/

PROJEKTBESKRIVNING: I CORE-projektet koncentrerar vi oss på att förbättra befintliga studier genom att känna igen dem i partnerländerna, förbättra dem och få dem att svara mot den nya gemensamma utbildningsplanen. Projektets tyngdpunkt ligger i att förbättra färdigheternas och kunnandets synlighet och jämförbarhet mellan de olika EU-länderna..

Samtidigt förbättrar projektet utbildningens kvalitet med en kraftfull arbetsbaserande del, som också öppnar resurser för den öppna utbildningen och virituella, intenationella kontakter för kompetensen som kock. Målet är att förbättra studerandens internationella kunskaper och språkfärdighet. Samtidigt gagnar resultaten hela den europeiska restaurang branschen när en professionell kocks arbete känns igen, filmas och verkställs enligt Europeisk standard.

Projektet koncentreras på utvecklingen av en  360 ° virituell pilotversion, där kockens kunnande och alla utbildnings program /specialiteter öppnas. Kunskapsresultaten görs möjligast transparenta genom att använda  OER-metoden (t.ex. öppen signal) för behövliga kunskaper i yrket.

Chef för internationella relationer
Sandbacka Katarina
040 711 7070
  • Förvaltning
Välj karaktär på feedback
Godkända filtyper: jpg, png, webp, pdf, Max filstorlek: 1 MB.

Ge kontaktuppgifter

Namn(Obligatoriskt)

Användarvillkor(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.