Search

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Tutkinnon suorittaminen soveltuu yritystoimintaa suunnittelevan, yritystoimintaa käynnistävän ja yritystoimintaa kehittävän yrittäjän tarpeisiin.

Se sisältää kolme osaamisalaa: yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala, yritystoiminnan kehittämisen osaamisala sekä yritysneuvonnan osaamisala.

Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalan suorittaneena osaat arvioida edellytyksiäsi toimia yrittäjänä. Osaat laatia liiketoimintasuunnitelman ja siihen liittyvät laskelmat sekä suunnitella tarvittavat yhteistyöverkostot ja kehittää liiketoimintaa vastuullisesti. Osaat myös käynnistää yrityksen toiminnan ja kehittää omia yrittäjävalmiuksiasi.

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan suorittaneena osaat kehittää liiketoimintaa analysoimalla yrityksen nykytilaa ja toteuttaa kehittämistoimenpiteitä tavoitteellisesti. Osaat kehittää liiketoimintaa vastuullisesti ja hyödyntää verkostoja sekä kehittää omia yrittäjävalmiuksiasi.

Yritysneuvonnan osaamisala soveltuu erilaisissa yritysneuvontatehtävissä toimiville.

Yrittäjyyden ammattitutkinnossa on kiinnitetty erityistä huomiota digitaalisuuden hyödyntämiseen ja kestävää tulevaisuutta rakentavaan liiketoimintaan. Yrityskaupan suunnittelu ja toteuttaminen -tutkinnon osa laajentaa tutkinnon suorittamisen tilanteisiin, joissa yrittäjyys alkaa yrityksen ostamisesta tai yritystoimintaa kehitetään yritysoston kautta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu lähiopetusta/verkko-opetusta sekä workshop-työskentelyä lisäksi itsenäistä opiskelua ja opiskelua digitaalisten oppimisalustojen kautta.

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.