Search

Matkailun asiakaspalvelija

Ammattikuvaus

Kiinnostaako sinua tulevaisuudessa työskentely esimerkiksi hotellissa, matkatoimistoissa, matkailukeskuksessa tai vaikkapa matkailualan ohjelmapalveluyrityksessä? Jos vastauksesi on kyllä, kuulostaa siltä, että Matkailualan perustutkinto voisi olla sinulle juuri oikea opiskeluvaihtoehto.

Sovit hyvin matkailualalle, jos olet kielitaitoinen, sosiaalinen, positiivisesti ajatteleva, ennakkoluuloton, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvän tilannetajun. Opintojen kautta sinusta kehittyy matkailualan ammattilainen, joka osaa toimia työssään huomioiden ihmisten erilaiset tarpeet, paikallisen kulttuurin sekä uusimmat matkailutrendit.

Opintojen sisältö

Opinnot koostuvat ammatillisista tutkinnon osista ja yhteisten tutkinnon osien opinnoista. Ammatillisina opintoina opiskelet matkailualan asiakaspalvelua (pakollinen tutkinnon osa) sekä valinnaisia tutkinnon osia, jotka voivat liittyä mm. matkailu- ja ohjelmapalvelujen toteuttamiseen, hotellin ja ravintolan asiakaspalveluun tai tapahtumamatkailuun.

Matkailuala on globaali ja saat mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin sekä vaihto-ohjelmiin, mikä avaa ovet kansainvälisille uramahdollisuuksille.

Opinnot kestävät n. 2-3 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Aiempien opintojesi perusteella voit anoa osaamisen tunnustamista, jolloin opiskeluaikasi lyhenee.

Lisätietoja tutkinnon perusteista

Hakeutuminen koulutukseen

Tutustu Vamian jatkuvan haun tarjontaan.

Perusopetuksen päättäneet voivat hakea yhteishaussa

Opinto-ohjaaja
Tuovila Sari
040 764 7562
  • Matkailuala
  • Matkailupalvelut

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.