Search

Kosmetiikkaneuvoja

Ammattikuvaus

Kosmetiikkaneuvojan työssä ohjaat asiakkaita ihon ja kauneuden hoidossa, sekä osaat myydä ja markkinoida tuotteita ja palveluita. Kosmetiikkaneuvojana olet ihonhoidon ja kosmetiikkatuotteiden asiantuntija. Työsi vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä ja esiintymistaitoa.

Valmistuneena kosmetiikkaneuvojana voit työskennellä markkinointi-, myynti- sekä esittelytehtävissä tavarataloissa, kauneushoitolassa tai maahantuontiyrityksessä. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakkaiden neuvominen ja ohjaaminen ihon- ja kauneudenhoidossa sekä kauneudenhoitotuotteiden myynti.

Ammattikuvaus

Opinnot koostuvat ammatillisista ja yhteisistä opinnoista. Tutkinnon ammatilliset opinnot muodostuvat ammatillisista opintokokonaisuuksista, joiden pääpaino on ihonhoidon ohjauksessa ja ihonhoidossa. Pakollisina tutkinnon osina opiskellaan hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut sekä myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla. Näiden lisäksi suoritat myös valinnaisia tutkinnon osia. Oppilaitoksen omassa kauneussalongissa, Studio Parcos:ssa, pääset tekemään asiakaspalvelutyötä koko opintojen ajan.

Lisätietoa tutkinnosta

Hakeutuminen koulutukseen

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.