Search

Terveydenhuollon sihteeripalvelut, tutkinnon osa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta

HYVINVOINTIALA TARVITSEE TUKIHENKILÖSTÖÄ TOIMISTOTEHTÄVIIN

Sosiaali- terveydenhoitoala tarvitsee henkilöstöä, jonka tehtävä on vastata osastosihteeri- ja toimistotehtävistä. Terveydenhuollon sihteerin tehtäviin voivat sisältyä esim. potilasasiakirjojen käsittely, asiakashallintajärjestelmien käyttö, ajanvaraukset, lähetteiden tai lääkärinlausuntojen lähettäminen ohjeistusten mukaisesti. Työtehtävissä voi olla myös organisaation maksujärjestelmän käyttämistä. Koulutuksen opetussisältöön kuuluu mm. terveydenhuoltoalan termistöä, lainsäädäntöä, eettisiä ohjeistuksia sekä asiakirjahallinnon tehtäviä ja ohjelmia. Terveydenhuollon sihteerin koulutuksessa perehdytään terveydenhuollon sihteerin työtehtäviin ja suoritetaan kyseinen osatutkinto.

 

Lisätiedot

KOULUTUKSEN TOTEUTUS

Koulutus alkaa 23.9.2024 ja arvioitu päättymisajankohta on 31.3.2025 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukainen erillinen päättymispäivä. Koulutuksen toteuttaa Vamia ja lähiopetus osoitteessa Ruutikellarintie 2.

KOHDERYHMÄ

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joilla on aikaisempi tutkinto tai työkokemusta joko hoitoalalta tai sihteeri- ja toimistotehtävistä.

KOULUTUKSEN KUVAUS

Koulutukseen sisältyy lähiopiskelua koululla, tehtäviä ja verkko-opiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista käytännön työtehtävissä. Koulutuksen ja tutkinnon osan laajuus on 60 osaamispistettä. Tutkinnon osa kuuluu Liiketoiminnan ammattitutkintoon, jonka kokonaislaajuus on 150 osaamispistettä.

HAKEMINEN

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi.

Koska valinta koulutukseen tai mahdolliseen haastatteluun perustuvat hakemuksissa esitettyihin tietoihin, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta /miten tämä edistäisi työllistymistäsi.

Haastattelut pidetään Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa, Vaasan toimipaikassa. Kutsut haastateltaville lähetetään tekstiviestillä.

LISÄTIETOA

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: 

Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15.

Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

KOULUTUKSEN YHTEYSHENKILÖ
Vamian yhteyshenkilöt ovat vastuuopettaja Sari Wilkman, sari.wilkman@vamia.fisirpa.timmerbacka@vamia.fi  puh; 0400 399 236

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.