Search

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala

Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtävissä toimiville sekä näihin tehtäviin suuntautuville henkilöille. Koulutuksessa on mahdollista kehittää osaamista esim. kirjanpidon tai palkanlaskennan osa-alueilla. Koulutuksessa saat varmuutta ja päivitettyä osaamista mm. työlainsäädännön tulkintaan tai tilinpäätöksen laatimiseen.

Taloushallinnon osaamisala soveltuu sinulle, jos hallitset jo alan perustiedot ja -taidot. Liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan suoritettuasi sinulla on ammattitaitoa ja osaamista työskennellä kirjanpidon, palkanlaskennan, reskontran hoitamisen tai tilinpäätöksen laadinnan tehtävissä.

Tämä koulutus on mahdollista suorittaa etäopintoina.

Koulutusaika

Koulutus kestää keskimäärin 1,5 vuotta henkilökohtaisesta suunnitelmasta riippuen. Koulutusajan kestoon vaikuttavat mm. aikaisemmat koulutukset ja työssä hankkimasi osaaminen.

Koulutuksen voi aloittaa seuraavina ajankohtina

17.4.2024

10.8. 2024

29.9.2024

 

Hakuaika

 

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksen milloin tahansa. Opinto-ohjaaja / opettaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi haastatteluajan. Haastattelut toteutetaan teams-tapaamisena.

 

Koulutuksen kuvaus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Valinnaisissa tutkinnon osissa syvennyt esim. kirjanpitoon, kannattavuuslaskentaan ja budjetointiin, palkanlaskentaan tai verotukseen ja tilinpäätökseen. Valinnat tehdään sinun henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti.

 

Koulutuksen toteutus

Koulutukseen osallistuminen ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työpaikkaa tai työssäoppimispaikkaa. Koulutus sisältää opetuspäiviä teamsissa, oppimistehtäviä sekä omissa työtehtävissä tapahtuvaa oppimista työpaikalla.  Ammattitaito osoitetaan aidoissa työtehtävissä joko omalla työpaikalla tai työssäoppimispaikalla. Koulutus on siis mahdollista suorittaa etäopintoina ja osallistua opetukseen ja ohjauskeskusteluihin teamsin kautta.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena.

 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Koulutus sopii henkilöille, joilla on riittävä pohjaosaaminen joko aikaisemman koulutuksen tai työkokemuksen myötä. Jos opiskelijalla ei ole alan työpaikkaa, suoritetaan käytännön oppiminen koulutussopimuksella harjoittelupaikassa. Opiskelijat hankkivat itse harjoittelupaikan.

 

Hinta

Koulutusmaksu on 198 e. Työttömille sekä oppisopimusopiskelijoille koulutus on maksuton.

Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opintonsa.

Koulutusmaksu on 50 euroa, jos opiskelija suorittaa vain yhden tutkinnon osan.

Lisätietoa

Opettaja Kai Storbacka 040 7264100,  kaj.storbacka@vamia.fi

Opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka, 0400 399 236,  sirpa.timmerbacka@vamia.fi

Oppisopimuspalvelut Niina Topp, 040 523 3023, niina.topp@vamia.fi

Tiimivastaava Hannu Rinta, 040 563 7402, hannu.rinta@vamia.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.