Search

Käytännön asennusosaamista Huippuinsinööreille suunnatussa koulutuksessa

Vamian sähköalan opettaja kertoo koulutuksesta, valkokankaalla esitys Huippuinsinööri-koulutuksesta.

Tiesitkö, että Vamialla voi nyt kouluttautua Huippuinsinööriksi?

Koulutuksessa Vaasan ammattikorkeakoulu VAMKin sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus suorittaa amk-opintojensa aikana myös sähkö- ja automaatioalan perustutkinto Vamialla.

Saimme maanantaina 16.9. VAMKin opiskelijoita tutustumaan tähän täysin uudenlaiseen koulutusmahdollisuuteeen.

Tilaisuudessa VEO Oy:n tuotantopäällikkö Tero Vainionpää kertoi työelämän näkökulmasta tuleville insinööreille, mitä hyötyä käytännön asennusosaamisesta on heille työelämässä:

👉 Asennusosaamista omaava insinööri erottuu käytännön kokemuksellaan eduksi muista hakijoista, mikä parantaa työllistymismahdollisuuksia.

👉 Käsitys käytännön tason tekemisestä tulee hyödyksi niin työnjohto- ja asennusvalvontatehtävissä kuin myös tuotantosuunnittelussa, kun työkohteita ja projekteja aikataulutetaan ja resursoidaan.

Vamialla tehtävät sähkö- ja automaatioalan perustutkinto-opinnot ja niiden aikataulutus on suunniteltu amk-opintojen ehdoilla niin, että ne voi suorittaa joustavasti kahdessa vuodessa korkeakouluopintojen ohella. Jos opiskelijalta löytyy jo aiempaa teoriaosaamista, se hyväksiluetaan ja Vamialla tarvitsee tehdä vain käytännön asennusharjoitukset.

Koulutuskokonaisuudella vastataan sähkö- ja automaatiotekniikan alan työelämän tarpeeseen insinööreistä, joilta löytyy suunnittelu- ja kehitysosaamisen lisäksi vahvaa käytännön asennusosaamista.

Opiskelija katsoo Tule Huippuinsinööriksi -esitettä.
Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.