Vamian opiskelijat mukana Karin Toivolan JouluPussi -keräyksessä – Tule mukaan tuomaan joulumieltä Vaasan vähävaraisille perheille!

Karin Toivolan aloittama perinteinen JouluPussi -keräys järjestetään tänä vuonna jo 10. kertaa. Vamian kolmannen lukuvuoden merkonomiopiskelijat ovat tällä kertaa järjestämässä tapahtumaa. Projekti on osa toiminnallista oppimista, jossa harjoitellaan asioita käytännön projektien kautta.

JouluPussi -keräyksen ideana on, että Vaasan vähävaraiset perheet saavat jouluruuan pöytään ja voivat nauttia joulusta hyvin mielin perheen tai läheistensä kanssa. Keräyspisteille voi lahjoittaa jouluisia, huoneenlämmössä säilyviä herkkuja ja elintarvikkeita sekä lahjakortteja.

– Toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi kampanjaan mukaan ilahduttamaan vaasalaisia perheitä näin joulun alla. Haluamme auttaa muitakin saamaan hyvän joulumielen. Joulu on saatava kaikille! sanovat Vamian opiskelijat.

Monet yritykset ovat lähteneet useana vuonna keräykseen mukaan. Pienikin lahjoitus tuo hyvän mielen monelle. Tulethan mukaan tekemään hyvää!

Keräyspiste Hansa 2:n & 4:n  ja Sampon aulatiloissa 1.12. klo 9-13

sekä

keräyspisteet eri kaupoissa ajalla 8. – 10.12.

  • keskiviikkona 8.12. Minimanin aulassa klo 14–20
  • torstaina 9.12. Citymarket keskusta klo 14–20 ja Citymarket Kivihaan aulassa on keräyskärry, johon voi jättää lahjoituksia klo 8–20
  • perjantaina 10.12. Prisman aulassa klo 14–20