Namntävling – delta och vinn en iPhone 11!

Hitta på ett namn åt Vamias nya smarthem och vinn en iPhone 11!

I september färdigställs ett nytt utrymme i Vamia, där studeranden och arbetslivet kan testa olika utrymmen för välfärd och tillgänglighet, apparater och redskap. De av välfärdteknologin möjliggjorda lösningarna, såsom hem-automationsteknik, smartkylskåp eller medicindoseringsrobot, underlättar det dagliga livet och medför även en känsla av trygghet i vardagen. De omvandlingsbara omgivningarna ger såväl studerande som arbetslivet en möjlighet att öva genom att simulera äkta situationer i arbetslivet, samt lära sig möjligheterna med dagens teknologi och tillgänglighet.

Vi söker nu ett bra namn för vårt nya utrymme. Föreslå ett namn som:

  • beskriver ett lätt, tryggt och tillgänligt boende
  • gärna ett som går att använda på finska, svenska och engelska
  • går att använde under en lång tid
  • passar till studieomgivningen
  • är innovativt och kärnfullt

Det vinnande namnförslaget belönas med en iPhone 11 64 gb smarttelefon!

Tiden för röstningen är 14.-30.9.2020. Berätta alltså ditt förslag och delta i tävlingen före 30.9.2020 på Vamias hemsida eller på sociala media. Alla de som har gett ett namnförslag, samt sina kontaktuppgifter är med i tävlingen vars pris är en iPhone 11 64 GB. Det vinnande bidraget publiceras  5.-9. oktober på Vamias hemsida.

Delta såhär:

Tänk ut ett eget namnförslag och skicka det till oss med den här blanketten. Om du vill, kan du ge ditt förslag anonymt men bara genom att ge ditt namn och dina kontaktuppgifter kan du vinna i tävlingen.

Namntävling

 

Tävlingens regler

Sekretess