Search

Työskentely hoito- ja hoiva-alalla (717303), työvoimakoulutus, Oy EduVamia Ab

Haluatko tehdä ihmisläheistä työtä? Oletko ajatellut, että hoito- ja hoivatyö voisi olla sinun juttusi? Tässä koulutuksessa pääset tutustumaan hoito- ja hoivatyöhön, opit alan perustaitoja ja saat varmuutta hoitoalan ammatin valintaan.

Koulutus on suunnattu hoito- ja hoiva-alasta kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhanalaisille TE-toimiston asiakkaille, ensisijaisesti 20 vuotta täyttäneille. Opiskelijavalinnassa huomioidaan Sora-lainsäädäntö ja koulutukseen valittavalta edellytetään hyvää terveydentilaa.

Lisätiedot

Tämä koulutus sopii sinulle, jos haluat tutustua sosiaali- ja terveysalaan, saada sen kautta varmuutta omaan päätökseesi hakea alan opintoihin ja lisätä valmiuksiasi hakeutua alan koulutuksiin. Koulutuksen päätteeksi teet yhdessä opinto-ohjaajan kanssa itsellesi jatko- tai opiskelusuunnitelman.

SISÄLTÖ
Opiskelu on käytännönläheistä. Alan perustaitoja ja työtehtäviä opitaan tekemällä ja toiminnallisin menetelmin. Alla olevia sisältöjä opitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan:
Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmä
Asiakkaan perushoito ja huolenpito
Elämänkulku kasvun eri vaiheissa
Ergonomia ja apuvälineet
Ammattieettiset periaatteet
Aseptiikka
Kehityspsykologia
Vuorovaikutustaidot
Sosiaali- ja terveysalan turvakortti
Hygieniapassi ja Ensiapu 1
Opiskelutaitojen kehittäminen
Urasuunnittelu ja työpaikkavierailut
Suomen kieliopintoja
Työssäoppiminen (maksimissaan 40 pv)

KOULUTUSAIKA
Koulutus alkaa 29.1.2024 ja päättyy 30.5.2024. Koulutuksen kesto on 78 päivää.

HAKEMINEN
Täytä hakemus TE-toimiston verkkopalvelussa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/717303?searchPhrase=edunova&&&announced=0&sort=1 Haku päättyy 19.1.2024.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koska valinta koulutukseen tai mahdolliseen haastatteluun perustuvat hakemuksessa esitettyihin tietoihin, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta/miten tämä edistää työllistymistäsi.

Haastattelut pidetään 24.1.2024 Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa, Vaasan toimipaikassa. Kutsut haastateltaville lähetetään tekstiviestillä.

LISÄTIETOJA
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9.00-16.15, neuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

YHTEYSHENKILÖ
Opinto-ohjaaja Riitta Eskola, puh. 040 744 5156, etunimi.sukunimi@vamia.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.