Search

Tutustu rakennusalaan 705319, työvoimakoulutus, Oy EduVamia Ab

Kuvaus

Rakennusalalla riittää monenlaista työtä. Tule kokeilemaan löytyisikö rakennusalalta juuri sinulle sopiva työ. Meillä voit tutustua alaan ja kokeilla sen eri tehtäviä. Koulutukseen kuuluu myös mahdollisuus osallistua harjoittelujaksolle rakennusalan yrityksessä. Jos tunnet, että rakennusala kiinnostaa, tule tutustumaan siihen!

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja haluat opiskella rakennusalan perusteita.

Lisätiedot

Koulutus sisältää mm.
– Rakennustyömaalla työskentelyn perusteet
– Perustusvaiheen perusteita
– Runkovaiheen perusteita
– Tulityökortti
– Työturvallisuuskortti
– Ensiapu-1 koulutus

Tulet oppimaan ja ymmärtämään rakennusalan laatutason ja -vaatimukset sekä työmaalla työskentelyn alkeet. Koulutuksen aikana voit suorittaa asiakastöitä ryhmissä sekä harjoitustöitä koulun tiloissa.

Koulutus on aina yksilöllinen ja perustuu henkilökohtaistamisvaiheessa tehtyyn suunnitelmaan. Koulutuksen pituus voi vaihdella opiskelijan tarpeiden mukaisesti, mutta on enintään 200 päivää pitkä. Koulutukseen kuuluu sekä lähiopintoja että etäopiskelua.

Jos koulutuksen aikana huomaat, että haluat syventää osaamistasi tai jopa suorittaa talonrakennusalan perustutkinnon, niin voit jatkaa opintoja EduVamian erikoistumiskoulutuksissa tai siirtyä Vamiaan tutkintokoulutukseen.

HAKEMINEN
Hae koulutukseen painamalla sivun alareunassa olevaa painiketta Hae koulutukseen tai suoraan TE-palveluiden sivulta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/705319?searchPhrase=eduvamia&announced=0&sort=1 

Täytä hakemus perusteellisesti ja tarkasti ja laita mielellään mukaan perusteluja.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata Oma asiointi -palvelussa osoitteessa te-palvelut.fi.

LISÄTIETOJA
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Hakijoille pidetään haastatteluja noin kolmen viikon välein Pohjamaan työ- ja elinkeinotoimistossa Vaasan toimipisteessä TAI Teamsin kautta (videohaastattelu). Kutsut haastateltaville lähetetään tekstiviestillä.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15, neuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

KOULUTUKSEN YHTEYSHENKILÖT
Opinto-ohjaaja Heli Kantola puh 040 834 2518, heli.kantola@vamia.fi
Opettaja Michael Englund, michael.englund@vamia.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.