Search

Pätevöittämisopinnot lastenhoitajan työtehtäviin

LASTEN JA NUORTEN KASVATUKSEN JA HOIDON OSAAMISALA

Vamia toteuttaa lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala koulutuksen, jonka pääasiallinen tavoite on vastata akuuttiin työvoimapulaan varhaiskasvatuksessa. Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatuksessa jo toimiville tai varhaiskasvatustyöstä kiinnostuneille lähihoitajille, joilta puuttuu laillinen pätevyys tehtävään. Koulutus toteutetaan joustavasti monimuoto-opetuksena ilta-aikana, siten että osallistujien työssäkäyntimahdollisuus säilyy. Koulutuksessa panostetaan erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen tukemiseen opiskelijan ja työelämän tarpeet huomioiden.

Koulutusaika- ja rakenne

Koulutus alkaa 17.1.2024. Lähiopetusta 1 ilta / viikossa (kaksi jaksoa), työpaikalla tapahtuva oppiminen (2 jaksoa). Opintojen kesto noin 10 kk opiskelijalähtöisesti.

Hakuaika ja infotilaisuus

Hakuaika päättyy 15.12.2023. Infotilaisuudet koulutuksesta järjestetään torstaina 12.10. ja 9.11. klo 17.00 Vamia Hansa kampus 4, Ruutikellarintie 4, 65100 Vaasa. Luokka G232.

Koulutuksen kuvaus

Koulutukseen sisältyy sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta tutkinnon osat: Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen 40 osp ja Lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 35 osp. Koulutus on maksuton.

LISÄTIEDOT:

Lehtori Johanna Ilvesoksa 0505644304, johanna.ilvesoksa@vamia.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.