Search

Osatutkinto sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta, työvoimakoulutus (nro 707886)

OSATUTKINTO sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta, työvoimakoulutus (nro 707886)

Non-stop -haku

KUVAUS
Tule nyt opiskelemaan uutta osaamista sähköalalta. Voit täydentää ja päivittää aikaisempaa osaamistasi suorittamalla osatutkintona yksittäisiä sähkö- ja automaatioalan tutkinnon osia. Ota rohkeasti yhteyttä sähkö- ja automaatioalan opinto-ohjaajaan, niin voimme yhdessä arvioida sinulle sopivat vaihtoehdot.

Opetuksessa lähdemme perusteista liikkeelle huomioiden lähtötasosi, sinulla ei tarvitse olla matemaattista taustaa. Tärkeintä on, että sinulla on halu oppia uutta. Vamian käytännönläheisestä sähkö- ja automaatioalan koulutuksesta saat laajan osaamisen erilaisiin sähkö- ja automaatioalan työtehtäviin.

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta.

Lisätiedot

KENELLE
Koulutus sopii sinulle, jos haluat täydentää nykyistä osaamistasi tai päivittää vanhentuneen/ keskeneräisen sähköalan tai toisen asteen perustutkinnon. Koulutus sopii myös insinööri tai diplomi-insinööri tutkinnon suorittaneille, jos haluat saada lisää käytännön asennusosaamista.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on työnhaku voimassa TE-toimistoon, olet työttömyysuhan alainen, lomautettuna, osa-aikatyössä tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua.

TUTKINNON OSAT JA ALOITUSAJANKOHDAT
· Sähkö- ja automaatioalalla toimiminen 30 osp (22.1.2024 – 14.6.2024)
· Pien- ja pienoisjännitesähköasennukset 45 osp (15.1.2024 – 14.6.2024)
· Kappaletavara-automaatioasennukset 45 osp (15.1.2024 – 14.6.2024)
· Uusiutuvan energian asennustyöt 10 osp ja pienkylmälaitteiden ja ilmalämpöpumppujen asentaminen 15 osp (15.1.2024 – 14.6.2024)

Lisätietoja tutkinnon osista https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/7854766/reformi/rakenne

Koulutukseen voidaan sisällyttää työpaikalla tapahtuvaa oppimista koulutussopimuksella. Samalla kun opit ammattia, luot verkostoja alan työnantajiin. Koulutussopimusjakson on mahdollista suorittaa myös ulkomailla.

HAKEMINEN
Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi

Koska valinta koulutukseen tai mahdolliseen haastatteluun perustuvat hakemuksessa esitettyihin tietoihin, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta/miten tämä edistää työllistymistäsi.

Haastattelut pidetään Pohjanmaan TE-toimistossa, Vaasan toimipaikassa TAI Teamsin kautta. Kutsut haastateltaville lähetetään tekstiviestillä.

LISÄTIETOJA
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

KOULUTUKSEN YHTEYSHENKILÖT
Sähkö- ja automaatioalan opinto-ohjaaja Eveliina Rinta-Piirto, VAMIA
040 170 9330, eveliina.rinta-piirto@vamia.fi

Tiimivastaava Matias Mäkelä, VAMIA
040 648 3132, matias.makela@vamia.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.