Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Haluatko syventää myynnin osaamistasi? Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen parantaa valmiuksiasi toimia liiketoiminnan tehtävissä sekä antaa uusia työkaluja oman työsi suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan. Koulutus on tarkoitettu myynnin tehtävissä toimiville.

Koulutusaika

Koulutus kestää keskimäärin 1-2 vuotta henkilökohtaisesta suunnitelmasta riippuen. Koulutuksen kestoon vaikuttavat mm. aikaisempi osaaminen sekä aikaisemmin suoritetut opinnot.

Lähipäiviä on noin kerran kuukaudessa.

Koulutuksen voi aloittaa seuraavina ajankohtina:

  • 17.4.2024
  • 10.8.2024
  • 29.9.2024

Edellä mainitun ryhmäaloituksen lisäksi koulutuksen voi aloittaa aikaisemminkin opinto-ohjaajan / opettajan kanssa laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Hakuaika

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksen milloin tahansa. Opinto-ohjaaja / opettaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi haastatteluajan.

Koulutuksen kuvaus

Liiketoiminnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinnon pakollisessa osassa laajennat liiketoiminnan tehtävissä toimimiseen liittyvää tietotaitoasi.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan valinnaisissa opinnoissa voit valita esim. tuoteryhmätyöskentelyn, ratkaisumyynnin tai asiakashankinnan valinnaiset osat.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa työelämässä oppimisella on keskeinen rooli. Koulutus sisältää lähiopetusta ryhmässä tai verkossa, oppimistehtäviä verkossa sekä omissa työtehtävissä tapahtuvaa oppimista. Lähiopintojen päiviä pidetään Vamian tiloissa Hansa-kampuksella (Ruutikellarintie 2) ja/tai Sampo-kampuksella (Sepänkyläntie 16). Koulutuksen materiaalit ja oppimistehtävät jaetaan Teams-oppimisalustan kautta. Ammattitaito osoitetaan näytöillä aidoissa työtehtävissä omalla työpaikalla.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Koulutus sopii kaikille myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, joilla on alan pohjakoulutusta tai työkokemusta alalta.

Hinta

Koulutusmaksu on 198 €. Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Oppisopimusopiskelu on maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle.

Koulutusmaksu on 50 €, jos suoritetaan yksi tutkinnon osa.

Lisätietoja

Opettaja Samuli Kaivonen 040 554 3495 samuli.kaivonen@vamia.fi

Opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka 0400 399 236 sirpa.timmerbacka@vamia.fi

Oppisopimuspalvelut Niina Topp, puhelin 0405233023 niina.topp@vamia.fi

Tiimivastaava Hannu Rinta 040 5637402 hannu.rinta@vamia.fi

Valitse palautteen luonne
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, webp, pdf, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Anna yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.