Nimikilpailu – voita iPhone 11!

Keksi nimi Vamian uudelle älykodille ja voita iPhone 11!

Vamialle valmistuu syyskuussa uusi tila, jossa opiskelijat ja työelämä voivat kokeilla erilaisia hyvinvointiin ja esteettömyyteen liittyviä tiloja, laitteita ja välineitä. Hyvinvointiteknologian mahdollistamat ratkaisut, kuten kotiautomaatiotekniikka, älyjääkaappi tai lääkeannostelurobotti, helpottavat jokapäiväistä elämistä ja tuovat myös turvallisuuden tunnetta arkeen. Muunneltavat ympäristöt antavat niin opiskelijoille kuin työelämällekin mahdollisuuden harjoitella simuloimalla aitoja työelämän tilanteita sekä oppia nykyteknologian ja esteettömyyden mahdollisuuksista.

Ehdota meille nimeä, joka:

  • kuvaa helppoa, turvallista ja esteetöntä asumista
  • soveltuu mielellään käytettäväksi suomen, ruotsin ja englannin kielillä
  • kestää aikaa ja käyttöä
  • sopii opiskeluympäristöön
  • on kekseliäs ja ytimekäs

Voittanut nimiehdotus palkitaan iPhone 11 64 gb älypuhelimella!

Äänestysaika on 14.-30.9.2020. Kerro siis ehdotuksesi ja osallistu kisaan 30.9.2020 mennessä Vamian verkkosivulla tai sosiaalisen median kanavissa. Kaikki nimiehdotuksen sekä yhteystietonsa jättäneet ovat mukana kilpailussa, jonka palkintona on iPhone 11. Äänestyksen voittanut nimi julkistetaan lokakuussa 5.-9.10. Vamian kotisivuilla.

Osallistu näin:

Ideoi oma nimiehdotuksesi ja toimita se meille tällä lomakkeella. Vain antamalla nimesi ja yhteystietosi voit voittaa kilpailun palkinnon.

 

Nimikilpailu

 

Kilpailun säännöt

Tietosuoja