Hyvinvointipalvelujen tiimi sai Vuoden loistaja maininnan

Kaupunki kiitti pitkään kaupungilla palveluksessa olleita sekä ansioituneita työntekijöitä Palkintogaalassa 15.12.

Vuotuisen Vaasan kaupungin Kellojuhlan sijaan tänä vuonna vietettiin historian ensimmäistä Palkintogaalaa. Tilaisuudessa palkittiin henkilöstöä, jotka ovat työskennelleet kaupungilla 40, 30, ja 20 vuotta sekä uutena mainintana Vuoden loistaja, johon henkilöstö on saanut ilmiantaa omista työyhteisöistään esihenkilön, työkaverin tai tiimin perusteluineen.

Yksi Vuoden loistajaksi nimetty työyhteisö on Vamian hyvinvointipalvelujen opettajat, opiskelijahuolto sekä oppisopimustoiminta yhteisenä tiiminä. Hyvinvointipalvelujen tiimiä kuvaillaan perusteluissa loistojengiksi, joiden kanssa haasteellisempikin päivä näyttäytyy positiivisena. Tiimissä on huumorintajua, siellä jaetaan kokemuksia, joustetaan, kannustetaan ja tuetaan toisiaan sekä viedään yhdessä tuumin työyhteisölle tärkeitä asioita eteenpäin.

Hyvinvointipalvelujen koulutuspäällikkö Toni Boren toteaa positiivisen palautteen osuvan täysin oikeaan osoitteeseen:

– Työyhteisössä kaikki ovat motivoituneita ja ammattitaitoisia. Lisäksi ollaan hyvin joustavia ja yhteistyö on aina mutkatonta. On todella miellyttävää olla osa tällaista työyhteisöä.

Suuret onnittelut koko tiimille ja kiitos tekemästänne hienosta työstä!

Gaalassa muistettiin myös tutkinnon suorittaneita sekä aloitteen tekijöitä. Palkintogaala on osa kaupungin uudistettua palkitsemisohjelmaa.