Yrittäjän ammattitutkinto - Vamia

Yrittäjän ammattitutkinto

Luot uutta! Haasteesi ovat liiketoiminnan, kilpailijoiden ja ympäristön muutokset. Vastaat niihin osaamalla enemmän kuin mitä kilpailijat osaavat.

Koulutusaika

20.9.2021 alkaen. Tutkinnon suorittaminen kestää n. 15 kuukautta. Henkilökohtaisen suunnittelun ansiosta tutkinnon suorittaminen voi olla joko nopeampaa tai hitaampaa kuin 15 kuukautta.

Hakuaika

Koulutuksen nimi                       Haku päättyy            Henkilökohtaiset kontaktit                 

Yrittäjän ammattitutkinto           06.09.2021                07.09. – 17.09.2021

Yrittäjän ammattitutkintoon on jatkuva haku. Vamiasta otamme yhteyttä ennen koulutuksen alkua 7.9.2021 tai aiemmin.

Koulutuksen kuvaus

Koska tutkinnon suorittaminen perustuu yrittäjän liiketoimintaan, niin päätavoitteena on edistää kasvuvaiheessa tai muutostilanteessa olevan yrittäjän osaamista verkoston, toisten yrittäjien sekä asiantuntijoiden avulla. Oppisopimusrahoitus mahdollistaa kokeneiden mentoreiden tuen.

Aloittava yrittäjä laatii ensimmäisen liiketoimintasuunnitelmansa. Toisaalta jo heti alussa yrittäjä voi myös perustaa verkkokaupan tai suunnitella digitaalista liiketoimintaa.

 

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää 10-12 lähipäivää joko oppilaitoksen tiloissa tai Teams-ohjelman avulla verkossa. Opiskelumateriaali ja tutkinnon ohjeet ovat verkossa ja ohjaustapaamiset toteutuvat Teams-ohjelman avulla.

Tutkinto koostuu kolmesta osasta, jotka opiskelija valitsee henkilökohtaisten osaamistarpeidensa ja ePerusteiden mukaisesti.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Opiskelijan tulee osata tietotekniset perusasiat, sillä opetus ja materiaali ovat verkossa. Tutkinnon suorittaminen edellyttää kirjallista ja suullista viestintää.

Hinta

Koulutusmaksu on 198 €. Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Koulutusmaksu per tutkinnon osa on 50 €. Oppisopimus on maksuton.

Lisätietoja

Opettaja Tea Lehtikevari, puhelin 0407445290, tea.lehtikevari@vamia.fi

Opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka, puhelin 0400399236, sirpa.timmerbacka@vamia.fi

Oppisopimuspalvelut: Ami Kuula, puhelin 0401503982, ami.kuula@vamia.fi

Tiimivastaava Hannu Rinta, puhelin 0405637402, hannu.rinta@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti