Työturvallisuuskorttikoulutus, Oy EduVamia Ab - Vamia

Työturvallisuuskorttikoulutus, Oy EduVamia Ab

Koulutusaika

25.3.2022

Ilmoittautuminen

päättyy 18.3.2022

Peruutusehto
Jos et pääse koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, peruutathan osallistumisesi viimeistään hakuajan päättymispäivänä. Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Paikka

Vamia (Hansa-kampus, Luokka A0.75), Ruutikellarintie 2, 65100 Vaasa

Koulutuksen kesto

8:00 – 16:00

 

Koulutuksen kuvaus

Koulutus toteutetaan työturvallisuuskeskuksen ohjeen mukaan. Koulutus sisältää teoriaopetuksen sekä kirjallisen kokeen. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat työturvallisuuskortin, joka on voimassa 5 vuotta.

Sisältö
– Ilmoittautuminen ja aamukahvi
– Yhteinen työpaikka
– Yhteinen turvallisuus
– Perehdyttäminen
– Lounas
– Turvallinen työpäivä yhteisellä työpaikalla
– Onnettomuustilanteissa toimiminen
– Kahvi
– Kirjallinen koe ja koulutustilaisuuden päätös

Koulutuksen tavoite

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Yhteisillä työpaikoilla toimii useampi kuin yksi työnantaja.

Hinta

130 € (sis. alv 24%) sisältäen oppimateriaalit sekä kahvit ja lounaan

TraFi-merkintä: Koulutuksesta on mahdollista saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä. Merkinnästä veloitetaan lisäksi rekisteröintimaksu 18,50€.

Lisätietoja

Markus Pulkkinen, puh. 040 149 2373, markus.pulkkinen(a)vamia.fi

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli hakijoita ei ole riittävästi.

Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja tarvittaessa tilanteen sitä vaatiessa, muutamme lähikoulutukset verkko- ja lähikoulutuksen yhdistelmäkoulutukseksi tai etäopetuksena pidettäväksi webinaariksi. Näistä molemmista saa samanlaiset pätevyydet kuin lähikoulutuksesta. 

Koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas tai jos on palannut vähemmän kuin 14 vuorokautta sitten ulkomailta maasta, jota koskee matkustusrajoitus. Riskiryhmiin kuuluville suosittelemme etäkoulutukseen osallistumista. 

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous asiakkuuspäällikkö Jukka-Pekka Suoraniemi, puh. 040 727 8898, jukka-pekka.suoraniemi(a)vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti