Vegaaniruoan valmistus, tutkinnon osa 5 osp - Vamia

Vegaaniruoan valmistus, tutkinnon osa 5 osp

Hakuaika: Jatkuva haku 

 

Koulutus alkaa: 10.1.2022

 

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin yhdeksän viikkoa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

 

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 4, 65100 VAASA 

 

Toteutusmuoto: Monimuoto-opetus, lähipäiviä opiskeluaikana on yhteensä 9. Opetus tapahtuu tiistai-iltaisin klo 17-21.

 

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu vegaaniruokien valmistuksesta kiinnostuneille henkilöille

ja ravitsemisalan työkokemusta omaaville henkiköille.

Pääsyvaatimukset: Hakijalla tulee olla hyvä terveys sekä edellytykset tuottaa alan työtehtävissä tarvittavaa palvelua. Opiskelijavalinta tapahtuu haastattelun perusteella. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa

Koulutuksen kuvaus:

Vegaaniruokien valmistuksen suunnittelu ja esivalmistus

  • raaka-aineiden tunnistaminen ja käsittely ruuan esivalmistuksessa
  • työn suunnittelu ja organisointi
  • tuloksellinen ja kustannustehokas toiminta

Vegaaniruokien valmistus ja esille laittaminen

  • vegaaniruokien valmistus ja esteettinen esille laittaminen
  • koneiden, laitteiden ja välineiden turvallinen käyttö ja puhdistus
  • ruoanvalmistusmenetelmät ja -tekniikat
  • työturvallisuus ja ergonomia
  • omavalvonta
  • erityisruokavaliot

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen aikana suoritetaan vegaaniruokien valmistuksen tutkinnon osa. 

 

Lisätietoja:  

  • Tiimivastaava Annika Lithén, puh. 040 552 6567, s-posti annika.lithen@vamia.fi
  • Opinto-ohjaaja Erika Perander, puh. 040 764 7562, s-posti perander@vamia.fi
Fontin koko
Kontrasti