Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto, iltakoulutus - Vamia

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto, iltakoulutus

TUOTANTOTEKNIIKAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO, ILTAKOULUTUS

 

HITSAUSKOORDINOIJA

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle laaja-alaisen osaamisen alalta. Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia hitsauksen laadunvalvonnan tehtävissä ja tuotannossa hitsauksen kehitystehtävissä, kuten hitsauksen esimiestehtävissä tai hitsauskoordinoijana.

Tutkinto soveltuu sinulle, jolla on jo aikaisempaa kone- ja tuotantotekniikan koulutusta ja/tai alan työkokemusta levy- ja hitsaustekniikasta konepajateollisuuden tai sen alihankinta yritysten palveluksessa. Koulutus soveltuu hyvin myös työn ohessa toteutettavaksi.

 

Koulutusaika

Koulutus kestää keskimäärin 18kk henkilökohtaisesta suunnitelmasta riippuen. Koulutuksen kestoon vaikuttavat mm. aikaisempi osaaminen sekä aiemmin suoritetut koulutukset.

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutuksen voi aloittaa opinto-ohjaajan/ opettajan kanssa laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Hakuaika

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksesi milloin tahansa. Opinto-ohjaaja/ opettaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi haastatteluajan.

 

Koulutuksen kuvaus

Tutkinnon laajuus on 180osp. Tutkinto koostuu pakollisista (Hitsaukset 60osp ja hitsauksen koordinointi ja laadunvarmistus 90osp) ja valinnaisesta, osaamista syventävästä, ammatillisesta tutkinnon osasta. Valinnaisen tutkinnon osan voit valita kiinnostuksesi/tarpeesi mukaisesti. Voit tulla halutessasi suorittamaan myös osatutkinnon, jolloin valitset itse haluamasi/tarvitsemasi tutkinnon osat.

Tutkintorakenteeseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://eperusteet.opintopolku.fi

 

Koulutuksen toteutus

Koulutuksessa on lähiopetusta 2-3 iltana viikossa, jolloin opinnot järjestetään pääsääntöisesti klo 17-20.30. Lisäksi koulutus sisältää etäopiskelua. Koulutukseen voidaan sisällyttää myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen alussa kaikille opiskelijoille tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti Sampo-kampuksen tiloissa (Sepänkyläntie 16, 65100 Vaasa) Sampo-kampuksella opiskellaan nykyaikaisissa tiloissa samoilla koneilla ja työvälineillä, joita käytetään myös työelämässä.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena.

 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Valintaperusteet

https://vamia.fi/wp-content/uploads/2020/04/Valintaperusteet.pdf

 

Hinta

Koulutuksen hinta on 198 euroa. Oppisopimuksella toteutettaessa koulutus on maksuton.

 

Lisätietoja

Lehtori Marko Haikonen 040 5526821, marko.haikonen@vamia.fi

Opinto-ohjaaja Kati Ahonen 040 128 1935, kati.ahonen@vamia.fi

oppisopimus@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti