Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, TYÖVOIMAKOULUTUS (694415) - Vamia

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, TYÖVOIMAKOULUTUS (694415)

Koulutusaika:   7.1.2021 – 31.5.2022

Haku päättyy: 12.11.2020

Soveltuvuustesti:   25.-26.11.2020

 

AIDOSTI IHMISEN KANSSA

Ovatko luotettavuus ja aito välittäminen sinulle ominaisia luonteenpiirteitä? Onko sinulla halu parantaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitojasi ja oppia tuntemaan erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten voimavarat ja toimintakyky? Lähihoitajan työssä kohtaat lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhuksia mitä erilaisimmissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä.

 

KOULUTUKSEN TOTEUTUS

Koulutus alkaa 7.1.2021 ja arvioitu päättymisaika on 31.5.2022 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutuksen toteuttaa Vamia ja lähiopetus on osoitteessa Ruutikellarintie 2, 65100 Vaasa.

 

KOHDERYHMÄ

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joilla on kiinnostusta työskennellä lähihoitajan työssä. Alalla vaaditaan hyvää terveyttä ja soveltuvuutta. Koulutuksen järjestäjä huomioi SORA-lainsäädännön mukaiset Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitajan, terveydentilavaatimukset hakeutumisvaiheessa. Opintojen aikana opiskelijoilta pyydetään voimassa oleva rikosrekisteriote, koska osassa työssä oppimisympäristöjä rikosrekisteriote vaaditaan. Lähihoitajalta vaaditaan lisäksi hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, ihmisen kunnioittamista sekä tasa-arvoista asiakkaan kohtaamista.

 

KOULUTUKSEN KUVAUS

Koulutus koostuu kahdesta kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalasta, valinnaisesta tutkinnon osasta sekä yhteisistä tutkinnon osista. Koulutus toteutetaan lähi-, etä- ja verkko-opintoina sekä työpaikalla oppimalla. Tutkinnon laajuus on 180 osp.

 

HAKEMINEN

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata Oma asiointi -palvelussa osoitteessa te-palvelut.fi.

 

Soveltuvuustestit järjestetään 25.-26.11.2020 Vamialla. Soveltuvuustestiin on hyvä varata koko päivä aikaa. Hakijat kutsutaan soveltuvuustestiin sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, kutsutaan hänet myös kielikokeeseen.

 

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

 

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: 

Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi 

Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

 

KOULUTUKSEN YHTEYSHENKILÖ

Vamian yhteyshenkilö on opinto-ohjaaja Riitta Eskola, puh. 040 744 5156, riitta.eskola@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti