Ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki JATKUVA HAKU

RUOKAPALVELUJEN AMMATTITUTKINTO, ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki

Koulutus alkaa:                   3.8.2020

Haku päättyy:                      31.10.2020

Laajuus:                              150 osp

Tutkinnon ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki osaa työskennellä ammattitaitoisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti ravintolan toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaisesti. Hän toimii työssään taloudellisesti ja laadukkaasti, palvelee asiakkaita asiakaslähtöisesti ja kohteliaasti. Hän osaa esikäsitellä raaka-aineita oikein jalostusasteen mukaisesti, valmistaa alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksia ja ateriakokonaisuuksia sekä viimeistelee ja laittaa ruoka-annokset esille tarkoituksenmukaisella tavalla.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

TUTKINTORAKENNE

  • Pakollinen tutkinnon osa: Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (60 osaamispistettä)
  • Valinnaisia tutkinnon osia, (90 osaamispistettä), valitaan seuraavista: Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen, Kasvisruokien valmistaminen, Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen, Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä, Ruoanvalmistus tilauspalvelussa, Toisen osaamisalan pakollinen tutkinnon osa tai ammatillinen tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta

 

TAVOITE: Koulutuksen aikana suoritetaan Ruokapalveluiden ammattitutkinto näyttöinä.

KOULUTUKSEN KESTO: 3.8.2020 – 22.12.2021

KOHDERYHMÄ: Koulutus on tarkoitettu ravintolakokin töistä kiinnostuneille. Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuksella.

HINTA: 198,00 €

Lisätietoja antavat:

tiimivastaava Annika Lithén, annika.lithen@vamia.fi. puh. 040 552 6567 tai

opinto-ohjaaja Erika Perander, erika.perander@vamia.fi, puh. 040 764 7562

Fontin koko
Kontrasti