Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, tarjoilija

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, ravintolan asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija

Koulutus alkaa:                      10.8.2020

Haku päättyy:                       31.10.2020

Laajuus:                                120 osp

 

AMMATTIKUVAUS

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija osaa palvella asiakkaita oma-aloitteisesti, ystävällisesti ja vastuuntuntoisesti sekä toimia yrityksen liikeidean ja palvelukulttuurin mukaisesti. Hän osaa työssään esitellä, suositella, myydä ja tarjoilla ravintolan ruoka- ja juomatuotteita sekä kertoa asiakkaille myytävien ruoka-annosten raaka-aineet ja valmistustavat myös erikoisruokavalioiden osalta. Tarjoilija käsittelee työssään erilaisia maksuvälineitä, tekee myyntitilityksiä ja toimii kannattavasti. Hän käyttää työssään tarkoituksenmukaisia työmenetelmiä, koneita ja laitteita.

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.

TUTKINTORAKENNE

  • Pakollinen tutkinnon osa: Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen (40 osaamispistettä)
  • Osaamisalan pakollinen tutkinnon osa: Ruokaravintolassa toimiminen (45 osaamispistettä)
  • Valinnaisia tutkinnon osia, (35 osaamispistettä), valitaan seuraavista: Cocktailbaarissa toimiminen, Juhlapalvelussa toimiminen, Henkilöstöravintolassa toimiminen, Kahvilan asiantuntijana toimiminen, Olutravintolassa toimiminen, Ravintolan tuotteen kehittäminen, Tilaustarjoilussa toimiminen, Viinibaarissa toimiminen, Toisen osaamisalan pakollinen tutkinnon osa tai ammatillinen tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta

 

TAVOITE: Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto näyttöinä. 

KOULUTUKSEN KESTO: 10.8.2020 – 31.5.2021

KOHDERYHMÄ: Koulutus on tarkoitettu tarjoilijan töistä kiinnostuneille. Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuksella.

HINTA: 198,00€

Lisätietoja antavat:

tiimivastaava Annika Lithén, annika.lithen@vamia.fi puh. 040 552 6567 tai

opinto-ohjaaja Erika Perander, erika.perander@vamia.fi, puh. 040 764 7562

Fontin koko
Kontrasti