Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki tai asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija

Koulutus: Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki, tai asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija

Koulutusaika:  3.8.2020 – 2.6.2023

Hakuaika: 13.2.2020 – 31.12.2020

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 4, 65100 VAASA

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin 2-3 vuotta henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu myös ammatinvaihtajille sekä jo alalla toimiville, joilta puuttuu alan tutkinto.

Pääsyvaatimukset: Kiinnostus ja soveltuvuus alaan ja asiakaspalvelun työtehtäviin.

Koulutuksen kuvaus: Koulutus tähtää tutkinnon suorittamisessa tarvittavien taitojen oppimiseen. Koulutuksen aikana voit suorittaa koko alan perustutkinnon tai perustutkinnon osan henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti.

Tämä koulutusmuoto sopii myös oppisopimuskoulutuksessa oleville, ota yhteyttä oppisopimus@vamia.fi

Lisätietoja: Tiimivastaava Annika Lithén, puh. 040 552 6567 annika.lithen@vamia.fi

tai opinto-ohjaaja Erika Perander, puh.040 764 7562 tai erika.perander@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti