Annosruokien valmistus, tutkinnon osa 25 osp - Vamia

Annosruokien valmistus, tutkinnon osa 25 osp

Annosruokien valmistus, tutkinnon osa 25 osp

Hakuaika: Jatkuva haku 

 

Koulutus alkaa: 11.1.2021

 

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin puoli vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

 

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 4, 65100 VAASA 

 

Toteutusmuoto: Monimuoto-opetus, lähipäiviä opiskeluaikana on yhteensä 16. Opetus tapahtuu tiistai-iltaisin klo 17-21. Opintoihin voi kuulua myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista, jos haluaa suorittaa koko tutkinnon osan ja näytön.

 

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu suurtalouskokeille ja muille ravitsemisalan työkokemusta omaaville henkiköille.

Pääsyvaatimukset: Hakijalla tulee olla hyvä terveys sekä edellytykset tuottaa alan työtehtävissä tarvittavaa palvelua. Opiskelijavalinta tapahtuu haastattelun perusteella. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa

Koulutuksen kuvaus:

Annosruokien valmistuksen suunnittelu ja esivalmistus

  • raaka-aineiden tunnistaminen ja käsittely ruuan esivalmistuksessa
  • työn suunnittelu ja organisointi
  • tuloksellinen ja kustannustehokas toiminta

Annos- ja tilausruokien valmistus ja esille laittaminen

  • gastronomiset periaatteet annosten kokoamisessa
  • annosruokien valmistus ja esteettinen esille laittaminen
  • koneiden, laitteiden ja välineiden turvallinen käyttö ja puhdistus
  • ruoanvalmistusmenetelmät ja -tekniikat
  • vuoronvaihtoon liittyvät tehtävät
  • työturvallisuus ja ergonomia
  • omavalvonta
  • erityisruokavaliot

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen aikana suoritetaan annosruokien valmistuksen tutkinnon osa. Tutkinnon osan voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella tai yrittäjän oppisopimuksella.

 

Lisätietoja:  

  • Tiimivastaava Annika Lithén, puh. 040 552 6567, s-posti annika.lithen@vamia.fi
  • Opinto-ohjaaja Erika Perander, puh. 040 764 7562, s-posti perander@vamia.fi

Oppisopimusasioissa koulutussuunnittelija Mia Malmsten 040 485 8088, s-posti mia.malmsten@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti