Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, LAITOSHUOLTAJA tai TOIMITILAHUOLTAJA, (päivä/ilta/oppisopimus) JATKUVA HAKU

PUHTAUS- JA KIINTEISTÖPALVELUALAN AMMATTITUTKINTO, PÄIVÄKOULUTUS TAI TYÖN OHESSA

Koulutuksen käynyt laitos-, toimitila- tai kodinhuoltaja on puhtausalan ammattilainen. Hän on asiakaspalvelutaitoinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja ongelmaratkaisutaitoinen. Tutkinnon suorittanut työskentelee erityyppisissä asiakaskohteissa ja toimintaympäristössä tutkintonimikkeestä riippuen joko yksityisissä kodeissa tai esimerkiksi hotelleissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa sekä sairaaloissa ja virastoissa.

Koulutusaika

Koulutuksen kesto 1-2 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaisesti. Voit opiskella työn ohessa tai päiväkoulutuksena päätoimisesti. Koulutuksen kestoon vaikuttaa aiemmin hankittu osaaminen sekä aikaisemmin suoritetut opinnot.

Koulutuksen voi aloittaa seuraavina ajankohtina:

3.8.2020 (päiväkoulutus)

18.8.2020 (työn ohessa)

19.8.2020 (työn ohessa)

Edellä mainittujen aloituspäivien lisäksi koulutuksen voi aloittaa myös opinto-ohjaajan/ opettajan kanssa laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, jos esimerkiksi haluat suorittaa vain osatutkinnon tai tulet jatkamaan kesken jääneitä opintoja.

 

Hakuaika

Koulutus alkaa                            Haku päättyy                               Haastattelut/ Soveltuvuuskokeet

3.8.2020                                         22.5.2020                                       koko hakuajan, viimeistään viikolla 25

18.8.2020                                       9.8.2020                                         koko hakuajan

19.8.2020                                       9.8.2020                                         koko hakuajan

 

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksen milloin tahansa. Opinto-ohjaaja/ opettaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi haastatteluajan.

 

Koulutuksen kuvaus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon laajuus on 150 osp. Tutkinnon yksi, kaikille pakollinen tutkinnon osa asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, johdattaa sinut palvelusopimuksen, palvelukuvauksen ja asiakaslähtöisyyden mukaiseen palvelujen tuottamiseen. Tämän lisäksi valitset tutkintonimikkeittäin yhden pakollisen tutkinnon osan; Laitoshygieniapalvelut, Ylläpitosiivouspalvelut tai Kotisiivouspalvelut. Niiden lisäksi voit valita urasuunnitelmasi tai kiinnostuksesi mukaisia valinnaisia osioita. Tarjolla on opintoja mm. tekstiilien huoltaminen, perussiivouspalvelut, ympäristönhuoltopalvelut, työhön opastaminen, kodin ruokapalvelut ja oppilaitosten ja päiväkotien puhtauspalvelut.

 

Koulutuksen toteutus

Päiväopinnot järjestetään lähiopetuksena joka päivä pois lukien loma-ajat. Työn ohessa opiskelun lähiopetus tapahtuu joko tiistai iltaisin klo 16.30-19.30 tai keskiviikko aamupäivisin klo 8-11.30 välillä. Lähiopiskelun lisäksi käytössä on sähköinen oppimisalusta, jonka kautta mm. materiaalit jaetaan. Koulutuksessa painotamme käytännön osaamista ja alan työtehtävissä toimimista.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena.

 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Ammattitutkinnot: linkki kotisivuilla oleviin yleisiin perusteisiin.

Tutkinnossa edellytyksenä on suomen kielen taso A1.3

Koulutuksen hinta

198 €, päiväkoulutus sekä oppisopimus ilmainen

 

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka 0400 399 236; sirpa.timmerbacka@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti