Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, LAITOSHUOLTAJA tai TOIMITILAHUOLTAJA, (päivä/ilta/oppisopimus) JATKUVA HAKU

Koulutus: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, tutkintonimike Laitoshuoltaja tai Toimitilahuoltaja monimuoto-opintoina, oppisopimuksella tai päiväopinnoissa päätoimisesti.

Ajankohta: jatkuva haku, kysy mahdollista aloitusajankohtaa

Hakuaika: Jatkuva haku (kysy mahdollista aloitusajankohtaa). Kaikki hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun.

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 2, 65100 VAASA

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto 1-2 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Voit opiskella työn ohessa tai päiväkoulutuksena päätoimisesti.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu puhdistuspalvelualan työkokemusta omaaville henkilöille tai päiväkoulutuksena alalle hakeutuville.

Pääsyvaatimukset: Hyvä terveys. Koulutus ja tutkinnon suorittaminen työn ohessa monimuotoisena edellyttää alan työpaikkaa. Oppisopimuksella opiskellessasi sinulla pitää olla alan työpaikka ja työtä keskimäärin vähintään 25 tuntia viikossa.

Koulutuksen käynyt laitos- tai toimitilahuoltaja on puhtaanapitoalan ammattilainen. Hän on asiakaspalvelutaitoinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja ongelmaratkaisutaitoinen. Laitoshuoltaja työskentelee erityyppisissä asiakaskohteissa ja toimintaympäristössä, esimerkiksi hotelleissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa sekä sairaaloissa ja virastoissa.

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen aikana suoritetaan laitos- tai toimitilauoltajan ammattitutkinto näyttöinä.

Hinta: Opiskelijamaksu 198€, oppisopimusopiskelijalle maksuton.

Lisätietoja: Tiimivastaava Marika Lusa, puh. 040 725 9847 marika.lusa@vamia.fi

tai opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka, puh. 0400 399 236 sirpa.timmerbacka@vamia.fi

tai oppisopimuksen koulutussuunnittelija Mia Malmsten, puh. 040 485 8088 mia.malmsten@vamia.fi

Peruutusehdot: Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opintonsa. Opiskelun keskeytyksestä ja erosta on ilmoitettava vastuuopettajalle sähköisesti. Peruutus viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen aloitusta. Muutokset mahdollisia.

Fontin koko
Kontrasti