Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen, tutkinnon osa Ympäristöalan erikoisammattitutkinnosta - Vamia

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen, tutkinnon osa Ympäristöalan erikoisammattitutkinnosta

Haluatko kehittää organisaatiosi laatu-, ympäristö- tai turvallisuustyötä järjestelmällisemmäksi? Haluatko oppia rakentamaan tuloksia aikaansaavan toimintajärjestelmän tai kehittää olemassa olevaa varmistamaan tavoitteiden saavuttamisen, lisäämään asiakastyytyväisyyttä ja tukemaan jatkuvaa parantamista?

Tervetuloa kouluttautumaan!

Koulutusaika

Marraskuun aikana jokaisen opiskelijan kanssa käydään henkilökohtaistamiskeskustelu. Koulutuksen opetuspäivät ovat 2. – 3.12.2020, 13. – 14.1.2021, 17. – 18.3.2021 ja 9.6.2021. Elokuussa 2021 opiskelija suorittaa tutkinnon osan (näyttö).

Hakuaika

Haku päättyy 31.10.2020.

Koulutuksen kuvaus

Koulutusohjelman aikana toteutat kehitystyön organisaatiollesi. Työn aihe liittyy laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän tai -ohjelman kehittämiseen. Voit esim. laajentaa laatujärjestelmän kattamaan myös ympäristöasiat tai käynnistää tavoitteellisen vastuullisuustyön alkumetreiltä. Saat tietoa, työkaluja ja ohjausta kehitystyön toteuttamiseen. Kehität omaa osaamistasi ja samalla työpaikkasi toimintaa.

Koulutuksen toteutus

Koulutusohjelma on tutkintoon valmistavaa koulutusta, jossa tavoitteena on suorittaa Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon osa Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen (90 osp). Halutessasi voit jatkaa opiskelua ja suorittaa tutkinnon esimerkiksi yritysjohtamisesta tai palvelumuotoilusta (Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tai Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 180 osp).

Koulutus toteutetaan Vamian tiloissa Ruutikellarintie 4, 65100 Vaasa tai etäyhteydellä. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Opintojen henkilökohtaistaminen

Opinnot henkilökohtaistetaan jokaiselle opiskelijalle, joten huomioimme aiemman osaamisesi ja työpaikkasi tarpeet. Oppisopimus solmitaan oman työsuhteesi rinnalle ja työnantajasi kanssa sovitaan työpaikaltasi sinulle koulutuksen ajaksi työpaikkaohjaaja (mentori).

Kohderyhmä / Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Koulutus soveltuu eri alojen asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille, joilla on vastuullaan laatu-, ympäristö- ja turvallisuustyön edistäminen.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, ei koulutusmaksua.

 

Lisätietoja

Oppisopimus:

Ami Kuula, koulutussuunnittelija, Vamia

040 150 3982, ami.kuula@vamia.fi

 

Koulutusohjelma:

Minna Myllykoski, kouluttaja, Suomen ympäristöopisto SYKLI

040 740 6028, minna.myllykoski@sykli.fi

Fontin koko
Kontrasti