Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija

Koulutus:

Matkailualan perustutkintoalan perustutkinto, matkailupalvelun osaamisala, matkailupalvelun tuottaja, ja majoituspalvelun osaamisala, vastaanottovirkailija

Hakuaika: 14.2.2020 – 31.12.2020

Opiskelu alkaa: 3.8.2020

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 4, 65100 VAASA

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin 2-3 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu matkailualasta ja asiakaspalvelusta kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu myös ammatinvaihtajille sekä jo alalla toimiville, joilta puuttuu alan tutkinto.

Pääsyvaatimukset: kiinnostus alaan ja asiakaspalveluhenkisyys. Hyvä terveys sekä edellytykset tuottaa alan työtehtävissä tarvittavaa palvelua.

Koulutuksen kuvaus: Koulutuksen aikana suoritetaan matkailualan perustutkinto näyttöinä. Koulutus tähtää tutkinnon suorittamisessa tarvittavien taitojen oppimiseen. Opiskelemme muun muassa matkailualan asiakaspalvelua (kaikille pakollinen tutkinnon osa), osaamisalojen mukaisia tutkinnon osia joko hotellin vastaanotossa toimiminen, tai matkailupalvelujen toteuttaminen sekä valinnaisista tutkinnon osia.

Hyvä matkailualan ammattilainen on asiakaspalvelunosaaja. Hän on kielitaitoinen, luotettava, ammattitaitoinen ja tehokas. Hän suunnittelee työpäivänsä ja –tehtävänsä ammattimaisesti ja itsenäisesti.

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen tavoitteena on suorittaa matkailualan perustutkinto näyttönä. Tämä koulutusmuoto sopii myös oppisopimuskoulutuksessa oleville, ota yhteyttä oppisopimus@vamia.fi

Lisätietoja: Tiimivastaava Annika Lithén, puh. 040 552 6567 annika.lithen@vamia.fi

tai opinto-ohjaaja Erika Perander, puh. 040 764 7562 erika.perander@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti